Illustration for article titled Csepelről indult, a Nyugatiig jutott ma egy teljesen meztelen nő

A nő a HÉV-en és a 4-6-oson utazva jutott el a Nyugatiig. Tettének oka egyelőre ismeretlen.

Advertisement

A Nyugati aluljáróban anyaszült meztelenül sétálgató nőt először reggel 8 körül szpottolták a H7-es HÉV Szent Imre téri megállójában, később a 4-6-os villamospótlón üldögélt (pucér fenékkel!), majd hirtelen ötlettel leszállt a Nyugatinál, ahol az aluljáróban már kisebb csődület vette körül. Végül a Westendben kapcsolták le a rendőrök, és átadták a mentőknek.

A Borsnak nyilatkozó szemtanúk szerint még csak nem is tűnt zavartnak:

Mindenkire mosolygott, de nem őrült vigyorral, hanem inkább kedvesen. Látszott, hogy halvány szégyenérzete sincs. Egy férfi ment mögötte, követte végig, és a nő pólóját lóbálta a kezében, szóval nem egyedül jött. A férfi sem szégyenkezett vagy pironkodott, ő is természetesen viselkedett, mintha csak a rakparton sétálnának.

Advertisement

Mások azért nem voltak ennyire megengedőek:

Egyrészt nem higénikus, másrészt, meg az ő helyére is leült valaki később gyanútlanul. Meg aztán, gyerekek is voltak a járaton.

Advertisement

A mentők annyit mondtak, hogy “egy zavart állapotban lévő, 35 év körüli nőt” szállítottak kórházba, és közerkölcs megsértése miatt eljárás is indul ellene. Valami lehet a levegőben mostanában, a múlt héten ugyanis Bostonban a metróállomáson nyilvános orális szexig jutott egy felhevült pár, őket viszont nem kapták el.

Advertisement

(via Csepel.info, Bors)

Share This Story

Get our newsletter