Illustration for article titled ​Csepelen tilos megbüntetni az önkormányzat vezetőit?

Nem volt elég Németh Szilárd polgármester-rezsibiztosnak, hogy egy DK-s leverte a választáson, kiszivárgott egy fotó is a helyi közterületesek irodájából. Ez alapján úgy tűnik, a kerületi nagykutyák érinthetetlenek, a kocsijukat legalábbis tilos megbüntetni.

Advertisement

Majdnem biztos vagyok benne, hogy aki kirakta a csepeli irodában a kiemelőfilccel kidekorált levelet a faliújságra, az egy jó értelemben vett szabotőr volt, aki arra számított, hogy ezt az égbekiáltó szabálytalanságot úgyis lefotózza valaki és kiposztolja valahová. Jól is számított, a kép ma megjelent a Hírkomp nevű blogon. A levélben Németh polgámester, az összes alpolgármestere, illetve a kerületi jegyzó neve olvasható mint olyanok, akiknek az autóját nem szabad megbüntetni.

Illustration for article titled ​Csepelen tilos megbüntetni az önkormányzat vezetőit?
Advertisement

Az ügyben megkérdeztem egyik érintettet, Ábel Attila alpolgámester-bloggert, ha válaszolt, azonnal posztolom. Az Indexnek azt mondta, hogy bűncselekmény lenne felszólítani a felügyeletet a bírságolás elkerülésére, de az önkormányzat semmi ilyet nem tette, ezért feljelentik az MSZP-közeli blogot.

Csepelen különösen durva a kommer-jobber blogcsata, maga Ábel a szórakoztató, vérfideszes kampányököl, a csepel.info lelke és szerkesztője.

Share This Story

Get our newsletter