Nem volt el√©g N√©meth Szil√°rd polg√°rmester-rezsibiztosnak, hogy egy DK-s leverte a v√°laszt√°son, kisziv√°rgott egy fot√≥ is a helyi k√∂zter√ľletesek irod√°j√°b√≥l. Ez alapj√°n √ļgy tŇĪnik, a ker√ľleti nagykuty√°k √©rinthetetlenek, a kocsijukat legal√°bbis tilos megb√ľntetni.

Majdnem biztos vagyok benne, hogy aki kirakta a csepeli irod√°ban a kiemelŇĎfilccel kidekor√°lt levelet a fali√ļjs√°gra, az egy j√≥ √©rtelemben vett szabotŇĎr volt, aki arra sz√°m√≠tott, hogy ezt az √©gbeki√°lt√≥ szab√°lytalans√°got √ļgyis lefot√≥zza valaki √©s kiposztolja valahov√°. J√≥l is sz√°m√≠tott, a k√©p ma megjelent a H√≠rkomp nevŇĪ blogon. A lev√©lben N√©meth polg√°mester, az √∂sszes alpolg√°rmestere, illetve a ker√ľleti jegyz√≥ neve olvashat√≥ mint olyanok, akiknek az aut√≥j√°t nem szabad megb√ľntetni.

Az √ľgyben megk√©rdeztem egyik √©rintettet, √Ābel Attila alpolg√°mester-bloggert, ha v√°laszolt, azonnal posztolom. Az Indexnek azt mondta, hogy bŇĪncselekm√©ny lenne felsz√≥l√≠tani a fel√ľgyeletet a b√≠rs√°gol√°s elker√ľl√©s√©re, de az √∂nkorm√°nyzat semmi ilyet nem tette, ez√©rt feljelentik az MSZP-k√∂zeli blogot.

Csepelen k√ľl√∂n√∂sen durva a kommer-jobber blogcsata, maga √Ābel a sz√≥rakoztat√≥, v√©rfideszes kamp√°ny√∂k√∂l, a csepel.info lelke √©s szerkesztŇĎje.