ElŇĎbb az terjedt el, hogy a Milan szer√©ny edzŇĎi m√ļltra t√°maszkod√≥ egykori szuper 8-asa kispesti szerzŇĎd√©sk√∂t√©s √©rdek√©ben √©rkezett Magyarorsz√°gra, de enn√©l √°ll√≠t√≥lag izgalmasabb a helyzet: azt √≠rja a sporsajt√≥, hogy Gennaro Gattuso hajlik al√°√≠rni k√©t √©vet a Videotonn√°l.

Ez szerintem elsŇĎsorban az√©rt √©rdekes, mert ‚Äď egyik√ľket sem szeretn√©m megb√°ntani, de ‚Äď az olasz futballista k√≠s√©rtetiesen eml√©keztet engem a magyar minisztereln√∂kre. Semmi dribli √©s finesz, csak elŇĎre, mindenen √°t. Nem v√©letlen, ugye, hogy kap√°sb√≥l csak olyan tribute vide√≥kat lehet tal√°lni r√≥la az interneten, amilyenbŇĎl egyet ide is beillesztettem √ľgyesen.

Az ilyet nevezik csupasz√≠v j√°t√©kosnak lelki alkat szempontj√°b√≥l napjainkban. Na j√≥, √©rz√©kelem a k√ľl√∂nbs√©geket is, nem eml√©lszem, hogy Gattuso k√ľl√∂n√∂sebben sunyi vagy ravaszdi lett volna, de hogy a c√©l n√°la is szentes√≠tette azt eszk√∂zt, azt, rem√©lem, nem vitatj√°tok, m√©g akkor sem, ha n√°lam sokkal nagyobb szak√©rtŇĎi vagytok az olasz futballnak.

Egy csupasz√≠v j√°t√©kos pedig milyen lehet edzŇĎnek? Csupasz√≠v. Mire van sz√ľks√©ge a magyar futballnak? M√°rmint l√©legeztetŇĎg√©peken milli√°rdos stadionokon k√≠v√ľl? Csupasz√≠vs√©gre. Van k√©rd√©s? Nincs k√©rd√©s.