A legjobb mai vid√©ki sztori egy√©rtelmŇĪen az, hogy n√©hol sz√≠nes nyelvezetŇĪ, sodr√≥ lend√ľletŇĪ ny√≠lt lev√©lben vonta k√©rdŇĎre Moh√°cs polg√°rmester√©t egy helyi h√ļsipari c√©g vezetŇĎje, ami√©rt Szek√≥ J√≥zsef titokban let√°rgyalta, majd gyorsan elfogadtatta a test√ľlettel, hogy az OTP-t vezetŇĎ ismert h√ļs- √©s mindenipari oligarcha gigantikus v√°g√≥hidat √©p√≠thessen a v√°rosban a Picknek.¬†

A nap id√©zete: "Tal√°n ŇĎ lesz az, aki a tengerent√ļl elind√≠t egy folyamatot, a farokkal ki√°ll√°st." √Čs ezt r√°ad√°sul V√∂r√∂s Zsuzsa olimpiai bajnok √∂ttus√°z√≥ mondta JimmyrŇĎl, aki nem a szexpartnere, hanem a bobtail kuty√°ja, akivel √©ppen Amerik√°ban j√°rt egy nagy versenyen. A farokkal ki√°ll√°s nem √∂ntudatosan v√°llalt p√©niszk√∂zpont√ļs√°got jelent sajnos, hanem azt, hogy Eur√≥p√°ban m√°r tilos megcsonk√≠tani a ki√°ll√≠t√°si kuty√°k fark√°t, m√≠g Amerik√°ban ez a divat.

Kem√©ny, hogy minden nap t√∂bb h√≠r jelenik meg a vid√©ki sajt√≥ban arr√≥l, hogy h√°ny helyen nincs bet√∂ltve a h√°ziorvosi st√°tusz. Most √©ppen B√≥lyon √©s k√∂rny√©k√©n l√°zadtak fel t√∂bben, hogy nem hajland√≥k tov√°bb √ľgyelni √≥r√°nk√©tn brutt√≥ 1800, nett√≥ 1500 forint√©rt. 3000 alatt nem akarj√°k v√°llalni, ami, arra gondolva, hogy √©n √≥r√°nk√©nt 1000-et fizetek a baby sitternek.

A nap sportszempontb√≥l legrem√©nytelibb h√≠re, hogy a 13 √©ves Egri Krisztin√°t a k√°ll√≥semj√©ni √∂nkormn√°nyzat t√°mogatta abban, hogy kimehessen az amŇĎbavil√°gbajnoks√°gra. Amikor a padszomsz√©dommal k√∂zponti t√°mogat√°s en√©lk√ľl kezdt√ľk meg a felk√©sz√ľl√©st, intŇĎt kaptunk, nem p√©nzt.