"Nem hogy az ev√©stŇĎl, de az √©lettŇĎl is elment a kedvem"- mondta a bar√°tnŇĎm, mikor elolvasta a Mi a legnagyobb bunk√≥s√°g ev√©s k√∂zben? k√©rd√©sre √©rkezett v√°laszokat. Term√©szetesen senkinek nem akarom elvenni az √©letkedv√©t (m√©g az √©tv√°gy√°t sem), de az√©rt kiv√°logattam a t√≠z legszebbet (felhaszn√°lva az eredeti illetlenkedŇĎs k√©rd√©sre √©rkezett kommenteket is). Okul√°sul, na meg vigaszul, hogy lehetne rosszabb is.

A mer√≠t√©s igen sz√©p nagy volt, √ļgyhogy nem akartam ism√©telni magunkat, az orrt√ļr√°s-orrsz√≠v√°s-fikahasznos√≠t√°s t√©mak√∂r√©t p√©ld√°ul m√°r kives√©zt√ľk a besz√©lget√©sekn√©l, a buszon ev√©st meg a t√∂megk√∂zleked√©sn√©l. Na de √≠gy is erŇĎsen szelekt√°lni kellett. A rost√°n ez a t√≠z kedvenc illetlens√©getek maradt fenn:

Advertisement

Nyitókép: eating by foox404 on Flickr.


10.) Telefont buzizni

Igaz ennek megelŇĎz√©s√©re m√°r kifejlesztettek egy technol√≥gi√°t.

Advertisement

Tipp: Klinkerhoffen, niggerinthewoodpile

Advertisement


9.) Illemtannácizni és illemtan-antifasisztázni

Ismerni az illemszab√°lyokat √©s b√ľszk√©nek lenni arra, hogy nem tartjuk be azokat, legal√°bb akkora bunk√≥s√°g, mint azt n√©zni, hogy m√°sok betartj√°k-e, √©s azt√°n j√≥l kioktatni ŇĎket, ha nem.

Advertisement

Tipp: Lieutenant_Frank_Drebin


8.) Gasztrotrollkodás: kreatívan alázni a vendéglátót és a vendégeket

"Vend√©gs√©gben ev√©s alatt arr√≥l besz√©lni, hogy milyen j√≥t ettetek a m√ļltkor a kov√°cs√©kn√°l. A vend√©geskedŇĎ "mama" folyamatosan pocskondi√°zza le√°ny fŇĎztj√©t." (Lieutenant_Frank_Drebin)

Advertisement

"Baszogatni a m√°sikat hogy:

  • mi√©rt eszel olyan proszt√≥ rangon aluli szart/burzsuj √©telt (ez random elŇĎj√∂n m√©g a parizert is k√©pes valaki luxuscikknek tekinteni csak hogy megvet√©s√©t kifejezhesse, a nagyzol√°s miatt, √©s a beluga-kavi√°rn√°l is tud jobbat a s√≥gor ukr√°n √ľzlett√°rsa, mert ez fos.)
  • mi√©rt √≠zlik egy√°ltal√°n neked az √©tel?!!hosszas fejteget√©ssel ( pl.: hogy b√≠rod azt a gusztustalan fekete olajbogy√≥t megenni, mi√©rt nem h√°nyod el magad, rendes ember vagy-e egy√°ltal√°n hogy kecskeszart eszel.)
  • mi√©rt nem ink√°bb fogy√≥k√ļr√°zol, vagy mi√©rt nem eszel egy kicsivel t√∂bbet olyan rossz bŇĎrben vagy.
  • √©s egy√°ltal√°n az orra al√° d√∂rg√∂lni hogy: mink a piacon feleannyi√©rt k√©tszer akkor√°t k√©tszer finomabbat kapunk, √©s jobban meg is csin√°ln√°nk.

Advertisement

a gasztrotrollkod√°s nagyon f√°raszt. az √∂sszes addig csin√°lja am√≠g el nem megy az √©tv√°gyam. megnyugtat hogy ezek az emberek a b√ľd√∂s √©letben nem tudnak val√≥sz√≠nŇĪleg √∂nfeledten j√≥llakni, √©n meg norm√°lis emberekkel igen." (Marmegint2)


7.) Kézzel enni

Természetesen azt, amit nagyon nem azzal kéne. Ja meg persze ide tartozik a falat villára segítése kézzel is.

Advertisement

Tipp: Roland-T-Flakfizer, Csizsikpizsik, Dijione

Advertisement


6.) Nem használni a szalvétát

"Rosszul vagyok, ha valaki √ļgy eszik, hogy k√∂zben a sz√°ja k√∂r√ľl folyamatosan k√ľl√∂nb√∂zŇĎ kaja foszl√°nyok, maradv√°nyok ragadnak meg, folyamatosan csak gyŇĪlik √©s ba**ik let√∂r√∂lni, √≠gy a desszertn√©l m√°r a komplett men√ľ az arc√°n van az illetŇĎnek‚Ķ"

Advertisement

Tipp: Szabesz


5.) Nem használni a tányért

Ide tartozik a "lábasból evés, állva evés, mikor van asztal, szalvétáról (ha nem egyenesen az asztalról) evés, mikor van tányér. "Nemszeretem", ill. ehetetlen dolgok (csont) asztalra kitevése a tányérból."

Advertisement

Tipp: Mildi


4.) Használni a fogpiszkálót

Nem ments√©g, hogy ki van k√©sz√≠tve. √Čs az sem, ha valaki eltakarja a sz√°j√°t.

Tipp: niggerinthewoodpile, Reccs

Advertisement


3.) Böfögni

B√°r Hetes el√©g megengedŇĎ volt: "T√°rsas√°gban, pl. munkahelyi eb√©dlŇĎben a hangos, l√°tv√°nyos b√∂f√∂g√©ssel nagyon fel tudnak k√ļrni. Nem a diszkr√©t b√∂fire gondolok."

Advertisement


2.) Megrágott étel mutogatása: csámcsogástól a tele szájjal beszédig

Alap. Aj√°nlott√°tok is rengetegen. A sz√°mtalan cs√°mcsog√≥s, teli pof√°val besz√©lŇĎs, sz√∂rcs√∂gŇĎs, nyitott sz√°jjal evŇĎs, sz√°jban falatot zsonglŇĎrk√∂dŇĎ p√©lda k√∂z√ľl √©n csak Roland-T-Flakfizer√©t emeln√©m ki: "A gondosan √∂sszer√°gott falat nyelven val√≥ megmutat√°sa - egy bar√°tom szerint ez 30+ is vicces. Jelenleg a gyerekeim kezdenek pont kinŇĎni belŇĎle (6>)"

Advertisement

Tipp még: mentalhotline, niggerinthewoodpile, UDI, immortalis, Szabesz, Csizsikpizsik, Hakapeszik, Blabla

Advertisement

Advertisement


1.) Sz√°nkban turk√°lni

Azt hittem elszigetelt jelenség, de ketten is írtátok:

"A mutat√≥ujjunkkal finoman-diszkr√©ten kikotorni a fogsor √©s a pofazacsk√≥ k√∂z√∂tti j√°ratot, majd j√≥ cuppan√≥san lenyalni, mikor a m√°r eml√≠tett ujjunkkal k√∂rbe √©rt√ľnk, vagy √©ppen elŇĎre, a sz√°nkhoz" (Szabesz)

Advertisement

"A l√°tv√°nyosan fogak k√∂z√ľl kit√ļrt √©telmarad√©k ujjv√©gen tart√°sa, annak szeml√©l√©se, majd elfogyaszt√°sa." (√Ėrj√∂ngŇĎ Szurik√°ta)


+1) A R√ĀAD√ĀS:

N√©meti Zolt√°n √°llatorvosi lova rem√©lem egy m√°sik bolyg√≥n j√°tsz√≥dik √©s fikt√≠v t√∂rt√©netrŇĎl van sz√≥:

"Egy orrvaladekkal telefujt vaszonzsebkendot kihuzni a zsebbol, majd kiszedni vele a protezist es az aszral kozepere helyezni, majd csorgatni egy nyalcsikaot a szanktol az asztalig. Majd a latvanytol ledobbent asztaltarsasagot ket kezbol meggymaggal lovoldozni, fingva"

Advertisement


A megmondt√°tok rovat eddigi legsikeresebb darabjai voltak,

amikor megmondt√°tok melyek a legnagyobb mely a gyermekkori kedvenc filmjeitek okozt√°k a legnagyobb csal√≥d√°st felnŇĎve, mik legyenek a k√∂telezŇĎ olvasm√°nyok szerintetek, √©s mivel vertek √°t a sz√ľleitek egykor. Hamarosan √ļjabb k√©rd√©st tesz√ľnk f√∂l!

Advertisement