"Nem hogy az evéstől, de az élettől is elment a kedvem"- mondta a barátnőm, mikor elolvasta a Mi a legnagyobb bunkóság evés közben? kérdésre érkezett válaszokat. Természetesen senkinek nem akarom elvenni az életkedvét (még az étvágyát sem), de azért kiválogattam a tíz legszebbet (felhasználva az eredeti illetlenkedős kérdésre érkezett kommenteket is). Okulásul, na meg vigaszul, hogy lehetne rosszabb is.

Advertisement

A merítés igen szép nagy volt, úgyhogy nem akartam ismételni magunkat, az orrtúrás-orrszívás-fikahasznosítás témakörét például már kiveséztük a beszélgetéseknél, a buszon evést meg a tömegközlekedésnél. Na de így is erősen szelektálni kellett. A rostán ez a tíz kedvenc illetlenségetek maradt fenn:

Nyitókép: eating by foox404 on Flickr.


10.) Telefont buzizni

Igaz ennek megelőzésére már kifejlesztettek egy technológiát.

Advertisement

Tipp: Klinkerhoffen, niggerinthewoodpile

Advertisement

9.) Illemtannácizni és illemtan-antifasisztázni

Ismerni az illemszabályokat és büszkének lenni arra, hogy nem tartjuk be azokat, legalább akkora bunkóság, mint azt nézni, hogy mások betartják-e, és aztán jól kioktatni őket, ha nem.

Advertisement

Tipp: Lieutenant_Frank_Drebin

Advertisement

8.) Gasztrotrollkodás: kreatívan alázni a vendéglátót és a vendégeket

"Vendégségben evés alatt arról beszélni, hogy milyen jót ettetek a múltkor a kovácséknál. A vendégeskedő "mama" folyamatosan pocskondiázza leány főztjét." (Lieutenant_Frank_Drebin)

Advertisement

"Baszogatni a másikat hogy:

  • miért eszel olyan prosztó rangon aluli szart/burzsuj ételt (ez random előjön még a parizert is képes valaki luxuscikknek tekinteni csak hogy megvetését kifejezhesse, a nagyzolás miatt, és a beluga-kaviárnál is tud jobbat a sógor ukrán üzlettársa, mert ez fos.)
  • miért ízlik egyáltalán neked az étel?!!hosszas fejtegetéssel ( pl.: hogy bírod azt a gusztustalan fekete olajbogyót megenni, miért nem hányod el magad, rendes ember vagy-e egyáltalán hogy kecskeszart eszel.)
  • miért nem inkább fogyókúrázol, vagy miért nem eszel egy kicsivel többet olyan rossz bőrben vagy.
  • és egyáltalán az orra alá dörgölni hogy: mink a piacon feleannyiért kétszer akkorát kétszer finomabbat kapunk, és jobban meg is csinálnánk.
Advertisement

a gasztrotrollkodás nagyon fáraszt. az összes addig csinálja amíg el nem megy az étvágyam. megnyugtat hogy ezek az emberek a büdös életben nem tudnak valószínűleg önfeledten jóllakni, én meg normális emberekkel igen." (Marmegint2)

Advertisement

7.) Kézzel enni

Természetesen azt, amit nagyon nem azzal kéne. Ja meg persze ide tartozik a falat villára segítése kézzel is.

Advertisement

Tipp: Roland-T-Flakfizer, Csizsikpizsik, Dijione

Advertisement
Advertisement

6.) Nem használni a szalvétát

"Rosszul vagyok, ha valaki úgy eszik, hogy közben a szája körül folyamatosan különböző kaja foszlányok, maradványok ragadnak meg, folyamatosan csak gyűlik és ba**ik letörölni, így a desszertnél már a komplett menü az arcán van az illetőnek…"

Advertisement

Tipp: Szabesz

Advertisement

5.) Nem használni a tányért

Ide tartozik a "lábasból evés, állva evés, mikor van asztal, szalvétáról (ha nem egyenesen az asztalról) evés, mikor van tányér. "Nemszeretem", ill. ehetetlen dolgok (csont) asztalra kitevése a tányérból."

Advertisement

Tipp: Mildi


4.) Használni a fogpiszkálót

Nem mentség, hogy ki van készítve. És az sem, ha valaki eltakarja a száját.

Tipp: niggerinthewoodpile, Reccs

Advertisement

3.) Böfögni

Bár Hetes elég megengedő volt: "Társaságban, pl. munkahelyi ebédlőben a hangos, látványos böfögéssel nagyon fel tudnak kúrni. Nem a diszkrét böfire gondolok."

Advertisement

2.) Megrágott étel mutogatása: csámcsogástól a tele szájjal beszédig

Alap. Ajánlottátok is rengetegen. A számtalan csámcsogós, teli pofával beszélős, szörcsögős, nyitott szájjal evős, szájban falatot zsonglőrködő példa közül én csak Roland-T-Flakfizerét emelném ki: "A gondosan összerágott falat nyelven való megmutatása - egy barátom szerint ez 30+ is vicces. Jelenleg a gyerekeim kezdenek pont kinőni belőle (6>)"

Advertisement

Tipp még: mentalhotline, niggerinthewoodpile, UDI, immortalis, Szabesz, Csizsikpizsik, Hakapeszik, Blabla

Advertisement
Advertisement
Advertisement

1.) Szánkban turkálni

Azt hittem elszigetelt jelenség, de ketten is írtátok:

"A mutatóujjunkkal finoman-diszkréten kikotorni a fogsor és a pofazacskó közötti járatot, majd jó cuppanósan lenyalni, mikor a már említett ujjunkkal körbe értünk, vagy éppen előre, a szánkhoz" (Szabesz)

Advertisement

"A látványosan fogak közül kitúrt ételmaradék ujjvégen tartása, annak szemlélése, majd elfogyasztása." (Örjöngő Szurikáta)

Advertisement

+1) A RÁADÁS:

Németi Zoltán állatorvosi lova remélem egy másik bolygón játszódik és fiktív történetről van szó:

"Egy orrvaladekkal telefujt vaszonzsebkendot kihuzni a zsebbol, majd kiszedni vele a protezist es az aszral kozepere helyezni, majd csorgatni egy nyalcsikaot a szanktol az asztalig. Majd a latvanytol ledobbent asztaltarsasagot ket kezbol meggymaggal lovoldozni, fingva"

Advertisement

A megmondtátok rovat eddigi legsikeresebb darabjai voltak,

amikor megmondtátok melyek a legnagyobb mely a gyermekkori kedvenc filmjeitek okozták a legnagyobb csalódást felnőve, mik legyenek a kötelező olvasmányok szerintetek, és mivel vertek át a szüleitek egykor. Hamarosan újabb kérdést teszünk föl!

Advertisement
Advertisement

Share This Story

Get our newsletter