Kicsit neh√©z az egzotikus desztin√°ci√≥kb√≥l v√©gzett sz√°m√≠t√≥g√©pes munka ellen √©rvelni , amikor a k√©pen l√°that√≥ viszta fogadja az embert reggel. Tucanus Maximus olvas√≥nk meg√≠rta, milyen az √©let laptopos nom√°dk√©nt, √©s azt is, hogy mi√©rt ne menj√ľnk k√∂zel a tengerparthoz.

√Črv a min√©l jobb biztos√≠t√°s mellett:

Egyik szeretett k√∂zeli rokonomat Borne√≥ dzsungeleibŇĎl kellett evaku√°lni arany√©rrel. A k√≥rh√°zba juttat√°sn√°l t√∂bb sz√°z kilom√©tert egy truck h√°tulj√°n lefektetett pokr√≥con t√∂lt√∂tt, persze hason. Ňźserdei utakon.

Amire nem gondolt√°l volna:

Az online t√°vmunk√°s gyakorlatilag az √∂sszes felm√©r√©s szerint j√≥val t√∂bb idŇĎt t√∂lt a rohadt sz√°m√≠t√≥g√©p elŇĎtt, mintha napi nyolc √≥r√°ban √ľlne a mel√≥helyen a boxban. Ennek okai most l√©nyegtelenek, fogadd el sajnos, ez akkor is √≠gy van a kutat√°sok szerint, ha otthon t√°vmunk√°skodsz vagy √©ppen Rio de Janeir√≥ban.

Advertisement

√Čs a legfontosabb:

A legfontosabb online munk√°hoz kapcsol√≥d√≥ gyakorlati tan√°csom, hogy ne dolgozz t√ļl k√∂zel tengerhez/√≥ce√°nhoz. Mert t√∂nkreteszi a g√©ped. Egy homokos tengerpart p√°r h√©t alatt elint√©zheti a munkeszk√∂z√∂det, az pedig nem j√≥. Rosszabb esetben nagyon gyorsan telemegy homokkal, ezt k√∂ves v√≠zpart k√∂zel√©ben sem ker√ľlheted el. Az ide√°lis t√°vols√°g legal√°bb k√©tsz√°z m√©ter, de √©rdemes feljebb, p√©ld√°ul domboldalon elhelyezni a munka√°llom√°st.

MielŇĎtt rohansz a rept√©rre, olvasd el az eg√©szet:

Kis Netnom√°d Kalauz