This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Csak megnézhetjük tisztességes minőségben is a pszichopata bohócpárt

A hétvégén még csak egy kamerás verzió szivárgott ki a Suicide Squad előzeteséről, a DC tegnap este kirakta HD-ben is a videót. Van benne potenciál.

Advertisement

Tegnap azt írtam a béna verzió kapcsán, hogy Joker és a csaja érdekesek ebben a heroin chic-es feldolgozásban, de most, hogy újra megnéztem, az egésznek van valami elég nyomasztó hangulata. Cara Delevingne és Joel Kinnaman is ígéretesnek tűnik.

Advertisement

Képregényfilm persze, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a cselekmény lezárása. A főszereplők között szerepel egy-két iszonyú rohadék karakter is, úgyhogy a műfajban szokásos világmegmentős happy end nem tűnik olyan egyszerűen kivitelezhetőnek, bár ki tudja? Lehet, hogy kiderül, igazából csomóan nem is akkora szemétládák, csak nem szerette őket eléggé az apukájuk, és ezek a figurák az igazi mocskok – mondjuk Jokerék – ellen fordulnak? Vagy a Jokerből is pozitív karakter lesz? Ezt nehéz elképzelni. Remélem nem, inkább elviszik az egészet egy nagyon sötét irányba, és akkor még az is lehet, hogy a Suicide Squad lesz 2016 legjobb képregényfilmje.

Share This Story

Get our newsletter