Kamerafelvételek bizonyítják, hogy egyáltalán nem várakoztatták meg annyira a volt sztárfocistát és egykori magyar szövetségi kapitányt a Hegyvidék központ luxus CBA-jában, hogy jogosan kezdjen kiabálni.

√Ėsszesen h√°rom vevŇĎ √°llt a kassz√°n√°l: egyet √©ppen kiszolg√°lt a p√©nzt√°ros, Lothar Matth√§us √©s gyermeke pedig az ut√°na k√∂vetkezŇĎ m√°sodik helyen √°lltak, amikor a h√≠ress√©g olyan tombol√°sban t√∂rt ki, hogy v√©g√ľl a biztons√°gi ŇĎrnek is k√∂zbe kellett avatkoznia. Onnan tudom ezt ilyen pontosan, mert most besz√©ltem Fodor Attil√°val, a CBA kommunik√°ci√≥s igazgat√≥j√°val, aki √©pp v√©gign√©zte az eg√©szet vide√≥n.

Miut√°n egy olvas√≥ besz√°mol√≥ja alapj√°n a Cink meg√≠rta, hogy ma d√©lelŇĎtt micsoda tombol√°st rendezett a szt√°rfocista, n√©met√ľl √©s angolul kiab√°lva, a CBA vill√°mgyors belsŇĎ vizsg√°latot tartott, megn√©zve a biztons√°gi kamer√°k felv√©tel√©t √©s megk√©rdezve az √©rintetteket.

Advertisement

Ezek alapj√°n arra jutottak, hogy a szupermarketben az esem√©nyek idej√©n minden flottul ment: 3 p√©nzt√°r √ľzemelt, az egyikn√©l √°ll√≥ Matth√§us a harmadik volt a sorban, √ļgy, hogy egy vevŇĎt √©pp kiszolg√°ltak, amikor nem b√≠rta tov√°bb, √©s kit√∂rt.

Fodor szerint a vide√≥s bizony√≠t√©kok alapj√°n a kiszolg√°l√°s rendben, folyamatosan ment, nem volt fennakad√°s, a p√©nzt√°rosnak nem kellett h√°tramennie vonalk√≥dot ellenŇĎrzni vagy valami hasonl√≥ miatt a vevŇĎket v√°rakoztatni, amikor a szt√°r egyszer csak tiltakozni kezdett. ‚ÄúEz nem nevezhetŇĎ annyira hossz√ļ sornak, ami miatt √ļjabb kassz√°t kellett volna megnyitni‚ÄĚ ‚Äď mondta Fodor.

Advertisement

A c√©gn√©l nem is √©rtik, hogy Matth√§usnak mi√©rt fogyott el a t√ľrelme ebben a helyzetben.

Mi pedig gratul√°lunk az eg√©szrŇĎl lev√©lben besz√°mol√≥ TMG-nek, megaj√°nlva neki a Kis Szemtan√ļ D√≠jat, mert most m√°r vide√≥ is bizony√≠tja, hogy egyr√©szt pontosan √≠rta le az esem√©nyeket, m√°sr√©szt j√≥l √©rtette, mirŇĎl kiab√°l Matth√§us.

Advertisement

Update: √Āth√ļztam ut√≥lag azt a f√©lmondatot, hogy ‚Äúa h√≠ress√©g olyan tombol√°sban t√∂rt ki, hogy v√©g√ľl a biztons√°gi ŇĎrnek is k√∂zbe kellett avatkoznia.‚ÄĚ Az√©rt tettem √≠gy, mert mint most Fodort√≥l megtudtam, ezen a ponton kiss√© f√©lre√©rtettem a dolgot. Tombol√°s t√©nyleg volt, √©s az ŇĎr t√©nyleg k√∂zbeavatkozott, amennyiben kik√≠s√©rte Matthaus√©ket √©s ut√°nuk vitt valamit. De nem kivezette a volt focist√°t, hanem ut√°nuk vitt k√©t biotejet, amit a nagy hirigel√©sben Matthaus otthagyott a szupermarketben.