Illustration for article titled Csak kapkodom a fejem, ez a világbajnokság egyre jobb lesz

Régi és közhelyes mondás, hogy az önkormányzati választásokat rendszeresen a függetlenek nyerik. Nem így van persze, azt nem is lehet úgy rendesen megnyerni, de valahogy így érzek a világbajnokság kisebb csapataival kapcsolatban.

Advertisement

Az este hatkor kezdődő Olaszország-Costa Ricán óriásit hibázott a bíró, amikor a nyilvánvaló szabálytalanságra nem fújt tizenegyest a közép-amerikaiaknak, ennek ellenére Costa Rica hozta a meccset egy szép fejessel. Pirlo és Balotelli nem a kedvenceim, de a spanyolok súlyos zakója után nem hittem volna, hogy újabb nagy európai csapat botlik majd ekkorát vb-n.

A kilenc órai gólzáporos meccs összefoglalóját csak most néztem meg, egészen elképesztő találatok születtek. Fejesből, szabadrugásból is betalált Svájc és Franciaország, a meccs végül 2-5-re végződött, nagyon sajnálom, hogy nem figyeltem végig.

Advertisement

Update: Most szóltak, hogy éjfélkor Honduras és Ecuador játszott, ami igaz, összekevertem, sörözés közben még láttam is a meccset. A végeredmény 1-2 lett.

Ha nézitek még a világbajnokságot, vagy csak most nézitek igazán, írjátok meg, szerintetek milyenek voltak a tegnapi meccsek!

Advertisement

Kép: Getty/Oli Scarff

Share This Story

Get our newsletter