R√©gi √©s k√∂zhelyes mond√°s, hogy az √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°sokat rendszeresen a f√ľggetlenek nyerik. Nem √≠gy van persze, azt nem is lehet √ļgy rendesen megnyerni, de valahogy √≠gy √©rzek a vil√°gbajnoks√°g kisebb csapataival kapcsolatban.

Az este hatkor kezdŇĎdŇĎ Olaszorsz√°g-Costa Ric√°n √≥ri√°sit hib√°zott a b√≠r√≥, amikor a nyilv√°nval√≥ szab√°lytalans√°gra nem f√ļjt tizenegyest a k√∂z√©p-amerikaiaknak, ennek ellen√©re Costa Rica hozta a meccset egy sz√©p fejessel. Pirlo √©s Balotelli nem a kedvenceim, de a spanyolok s√ļlyos zak√≥ja ut√°n nem hittem volna, hogy √ļjabb nagy eur√≥pai csapat botlik majd ekkor√°t vb-n.

A kilenc √≥rai g√≥lz√°poros meccs √∂sszefoglal√≥j√°t csak most n√©ztem meg, eg√©szen elk√©pesztŇĎ tal√°latok sz√ľlettek. FejesbŇĎl, szabadrug√°sb√≥l is betal√°lt Sv√°jc √©s Franciaorsz√°g, a meccs v√©g√ľl 2-5-re v√©gzŇĎd√∂tt, nagyon sajn√°lom, hogy nem figyeltem v√©gig.

Update: Most szóltak, hogy éjfélkor Honduras és Ecuador játszott, ami igaz, összekevertem, sörözés közben még láttam is a meccset. A végeredmény 1-2 lett.

Ha nézitek még a világbajnokságot, vagy csak most nézitek igazán, írjátok meg, szerintetek milyenek voltak a tegnapi meccsek!

Advertisement

Kép: Getty/Oli Scarff