"Ha min√©l elŇĎbb szeretn√© elfogyasztani a m√©hlep√©nyt, (‚Ķ) v√°gja fel kock√°kra √©s pir√≠tsa meg a serpenyŇĎben." Nem tal√°lok szavakat. A Bors a legzsiv√°nyabb magyar √ļjs√°g, sz√©gyellheti mag√°t az Index, a 444, de a Cink is. Mindent √°t kell √©rt√©kelned, amit a gusztustalans√°gr√≥l gondolt√°l.

Ez egy id√©zet egy friss Bors-cikkbŇĎl:

Ha nagy t√°rsas√°got szeretne megk√≠n√°lni a m√©hlep√©ny√©vel, akkor a p√°st√©tom a legjobb megold√°s, S√ľsse meg a m√©hlep√©nyt, majd tegyen hozz√° salotta- √©s fokhagym√°t √©s keny√©rrel k√≠n√°lja.

√Čs m√©g az √ļgynevezett √ļjm√©dia √°lvag√°ny netes lapjai hiszik magukr√≥l, hogy Magyarorsz√°gon csak ŇĎk k√©pviselik a belemenŇĎs √ļjs√°g√≠r√°st!

Ez az eg√©sz annyira irt√≥zatos, hogy legal√°bb egy √≥r√°ra sz√≥ szerint ledermedtem a cikk elolvas√°sa ut√°n. ElŇĎsz√∂r gyŇĪl√∂let √©s rombol√°si v√°gy fortyogott bennem, de ez szerintem teljesen √©rthetŇĎ, hiszen Borisz megsz√ľlet√©se ut√°n, amikor m√°r azt hittem, hogy t√ļl vagyunk mindenen, a sz√ľl√©sznŇĎ kicsapott el√©m egy hatalmas, v√©res guzm√≥t az asztalra, √©s nevetve megk√©rdezte: "K√©r h√ļsos pizz√°t?" Ez volt a megismerked√©sem a placent√°val, amit az otthonsz√ľlŇĎk az √°gyukban l√°tnak a legsz√≠vesebben.

A Bors ezzel kioktatott minden jasszoskod√≥ piaci szereplŇĎt. Mostant√≥l valahol itt h√ļz√≥dik a belemenŇĎss√©g hat√°ra. √Čn eddig azt hittem, hogy tettem valamit az √ľgy √©rdek√©ben a nutri√°ba t√∂lt√∂tt borz megs√ľt√©s√©vel, de t√©vedtem. A Bors az √ļj Vice magazin, ez√©rt k√°r, hogy a cikk nem volt al√°√≠rva, √≠gy egyelŇĎre nem tudjuk, ki az √ļj Kara Crabb.

Advertisement

Ha nem ismern√©d, ŇĎ az a riporter a Vice-n√°l, aki az elk√©pzelhetŇĎ legundor√≠t√≥bb dolgokat is megeszi, √©s ezekrŇĎl remek miniriportokar √≠r, de olyanokat, hogy sz√≥rakoz√°s k√∂zben t√©nyleg majdnem kih√°nyod a beledet.