This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Csajozási útmutató: smárolni akarsz vagy dugni? (18+)

Közszolgálati sorozatunkban való életből vett, tanulságos történeten keresztül mutatjuk be, hogy mekkora hiba leállni smackózni akkor, ha az embernek nagyobb céljai vannak. A kulcsmondat: "Ahogy a Szemüveg elment pisálni, a vérszemet kapott csávó egyből felpattant a helyéről és lesmárolta a Dögöst".

Advertisement

Mai közsszolgálati vendégszerzőnk Elefáni, aki olyan jelenetet látott egy biliárdszalonban, amiből mindenki tanulhat, aki szeretne még szexuális életet élni.

Elvoltam ma billiárdra, de nem is az a lényeg, hogy nyertem 0-3-ról 4,5-5,5 -re, mert ez szinte mindennap meg tudnám csinálni, nem ez volt a pláne. hanem, hogy volt egy gyönyörű szerelmi akció! Az egyik asztalnál ült két lány: egy Szemüveg, egy Dög, meg egy fickó. Szemüveg láthatóan rá volt indulva a csávóra, mellé ült, meg ölelgette meg minden, de nem juttot semmire. Idővel bebasztak, és a Dög elkezdett óbégatni, hogy neki mindig is tetszett a fiú, aki ott ül, ám sose merte elmondani ezt.

Ahogy a Szemüveg elment pisálni, a vérszemet kapott csávó egyből felpattant a helyéről és lesmárolta a Dögöst, aki persze nem tiltakozott. Eltartott az egész csókcsata legalább egy percig, persze mi kukkoltunk, ahogy kell. Mielőtt visszatért volna a wc-ről a szegény Szemüveg, a fickó visszaült a helyére, és próbált úgy tenni, mintha mi se történt volna. Ez az egész még lejátszódott kétszer, ami már kezdett szegény Szemüvegnek is feltűnni, hiába magyarázta az úgynevezett barátnőjének, hogy ő már három hónapja próbálja becserkészni a bikát, az le se szarta, smárolt mindig, ahogy lehetett. Végül a Szemüveg belátta, hogy itt neki nem terem már babér, gondolom levágta, hogy mivan, és sértetten kicsatogott. De úgy, ahogy csak egy tényleg felkúrt nő tud csattogni. Esküszöm még a lámpa is beleremegett. Hogy már csak ketten voltak, a csávó persze beült a Dög mellé, aki nyilván elkezdett szűzkurvát játszani. Tolta el a kezét, szó se volt már csókról, csak azt magyarázta, hogy szegény barátnője jajj, biztos szomorú :DDD

A fickó két szék között a seggére ült, ezután már szó se volt smárról, csak hallgathatta a hülye picsa okoskodásait, én meg persze kihasználtam ,és közvetítettem a műsort a haveromnak mindig mikor lökött volna, aki folyton röhögött ezen. El is baszta az egészet, így jöttem fel ilyen szépen a semmiből a billiárdjátékban. Végül felállt a párocska és elindultak haza, gyorsan utánuk rohantam, hogy nézzem a műsort, pont láttam, ahogy a Dög fejti le magáról a csávó kezeit, tolta el magától a hülyegyereket.

Látszott a fancsali fején, hogy a Szemüveggel bármi lehetett volna , ott harangozhatott volna a seggében, vagy akár macskaszex is, már nemhogy cigizne, de épp indulhatna haza / küldhetné haza a csajt, de ehelyett ott áll kikosarazva a bilóterem ajtajában… Káprázatos volt az egész, érdemes volt felkelnem ma is.

Advertisement

(A poszt eredetileg Elefáni mikroblogján jelent meg)

Share This Story

Get our newsletter