Hallottatok m√°r Majoros √Ārp√°d gondolatszobr√°szr√≥l? √Čn eddig nem, √©s hogy most igen, az megcsin√°lta a napomat hetemet h√≥napomat. TMG-√© a tal√°lat: a CBA feltal√°lta a Gondolat csokol√°d√©t, amelyet a fent eml√≠tett gondolkod√≥ gondolatai tesznek komplex √©lm√©nny√©.

A csokol√°d√©kat a Szerencsi Csokol√°d√©gy√°r k√©sz√≠ti ‚Äď arr√≥l m√°r biztos hallottatok, hogy a szerencsi csoki hamarosan hungaricum lesz, mi tagad√°s, √©n is majd megŇĎr√ľltem gyerekkoromban a macskanyelv√©rt, pl√°ne, hogy csak akkor jutottam hozz√°, ha √©vente-k√©t√©vente hoztak a rokonok magyarb√≥l ‚Äď, √©s √©rtelemszerŇĪen a nagyon magyar k√∂z√©rtl√°nc forgalmazza. Most prom√≥zz√°k, ide kattintva kell a 13. oldalig lapozni, √©rdemes.

Itt pedig bŇĎvebben is olvashatni az eg√©sz csod√°r√≥l, ennyit az√©rt kiemelek:

√Ārp√°d hobbija r√©g√≥ta a sz√©p gondolatok alkot√°sa, Gerl√≥czy G√°bor festŇĎmŇĪv√©sz nevezte el ŇĎt gondolatszobr√°sznak. Ez a n√©v annyira megtetszett neki, hogy r√∂gt√∂n le is v√©dette, √©s az√≥ta is b√ľszk√©n viseli. M√©lt√≥ r√°, hiszen m√°r t√∂bb mint 800 gondolatot alkotott k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√©m√°kban.

Advertisement

Több mint 800-at, pajtások, pedig csak 38 évesen kezdett el gondolkodni! A felével is boldog és elégedett ember lennék. Mit a felével, a töredékével.

Ezenfel√ľl mindenk√©ppen √©rdemes ell√°togatnotok a gondolatszobr√°sz honlapj√°ra, de csak akkor, ha van idŇĎt√∂k, hiszen eg√©sz napos kikapcsol√≥d√°st szimatolok. A vide√≥ pedig m√°r t√©nyleg csak a hab a gondolattort√°n:

Minden csak elhat√°roz√°s k√©rd√©se, a tettek form√°ba √∂ntik a j√∂vŇĎd!