Hallottatok már Majoros Árpád gondolatszobrászról? Én eddig nem, és hogy most igen, az megcsinálta a napomat hetemet hónapomat. TMG-é a találat: a CBA feltalálta a Gondolat csokoládét, amelyet a fent említett gondolkodó gondolatai tesznek komplex élménnyé.

Advertisement

A csokoládékat a Szerencsi Csokoládégyár készíti – arról már biztos hallottatok, hogy a szerencsi csoki hamarosan hungaricum lesz, mi tagadás, én is majd megőrültem gyerekkoromban a macskanyelvért, pláne, hogy csak akkor jutottam hozzá, ha évente-kétévente hoztak a rokonok magyarból –, és értelemszerűen a nagyon magyar közértlánc forgalmazza. Most promózzák, ide kattintva kell a 13. oldalig lapozni, érdemes.

Itt pedig bővebben is olvashatni az egész csodáról, ennyit azért kiemelek:

Árpád hobbija régóta a szép gondolatok alkotása, Gerlóczy Gábor festőművész nevezte el őt gondolatszobrásznak. Ez a név annyira megtetszett neki, hogy rögtön le is védette, és azóta is büszkén viseli. Méltó rá, hiszen már több mint 800 gondolatot alkotott különböző témákban.

Advertisement

Több mint 800-at, pajtások, pedig csak 38 évesen kezdett el gondolkodni! A felével is boldog és elégedett ember lennék. Mit a felével, a töredékével.

Ezenfelül mindenképpen érdemes ellátogatnotok a gondolatszobrász honlapjára, de csak akkor, ha van időtök, hiszen egész napos kikapcsolódást szimatolok. A videó pedig már tényleg csak a hab a gondolattortán:

Minden csak elhatározás kérdése, a tettek formába öntik a jövőd!

Share This Story

Get our newsletter