A h√©t legb√°josabb fot√≥j√°n a zugl√≥i polg√°rmester Papcs√°k Ferenc l√°that√≥ Thomas Anders t√°rsas√°g√°ban. Papcs√°k gyorsan reag√°lt a feltett k√©rd√©s√ľnkre, a fot√≥ Moszkv√°ban k√©sz√ľlt, egy sz√°llod√°ban futottak √∂ssze, m√©g annyit tett hozz√°, hogy Thomas "Rendes ember!".

A legriaszt√≥bb fot√≥t Rubint R√©ka t√∂lt√∂tte fel, Nacsa Oliv√©r apj√°val p√≥zol, egy sz√°l forr√≥nadr√°gban. Oliv√©r√©rt m√°r agg√≥dnak a bar√°tai is a hirtelen fogy√°s miatt. Neh√©z eld√∂nteni, hogy mi furcsa a k√©pen, a hat√°s mindenesetre bizarr, eg√©szen visszafel√© √∂regedŇĎs, Benjamin Buttonos.

Sexy Time!! Toncsikára pedig mindig lehet számítani a témában. Gasztrózik, de nem akárhogyan, jól látható bimbókkal paníroz.

Advertisement

Bódi Sylvi pedig Bódi Sylvi.

Cicciolin√°t siker√ľlt ut√≥l√©rni az √©tteremmel kapcsolatban, ŇĎ is l√°tta m√°r amikor a saj√°t nev√©re keresett. √úgyv√©ddel keresi majd meg ŇĎket, mivel semmilyen szerzŇĎd√©st nem k√∂t√∂ttek. √Črdemes addolni Facebookon, mindig szuper fot√≥kat tesz ki. Hirtelen v√°lasztani sem tudok, de ezek tal√°n a legjobbak:

Advertisement

V√©g√ľl egy kis kedvesked√©s Gyurcs√°nyt√≥l: