Szervusztok kedves gyerekek! Na jó nem is. Szervusztok kedves szülők! Biztos ti is találtok már olyan klassz dolgot a Cinken, amit szívesen megmutattatok volna a gyermeketeknek, de sajnos pont egy zombiláb vagy egy cicis animgif közé esett az édibédi nyuszis videó? Itt a megoldás!

Ezentúl - ha eszünkbe jut - felcímkézzük azokat a tartalmakat, amik szerintünk gyerekbarátak. Azt írjuk rájuk, hogy GYEREKEKNEK. Ez nem csak annyit jelent, hogy nincs benne csúnyaság, hanem hogy mondjuk a Laci vagy az én gyerekeimnek érdekes lenne. Ilyen szempontból egy remek kétflekkes publicisztika, vagy mókásan szatirikus politikai glossza is gyermekellenes, szóval ez nem egy pornó- és erőszakfilter lesz. (Ez a poszt például egyáltalán nem gyerekbarát, szóval nem is lesz rajta ilyen címke.)

Advertisement

A kötelező cukiságok mellett, tudomány, meg vicces videó, meg nézd már milyen érdekes izé ez is lesz benne. Szóval tessék innen indítani a gyerekkel a böngészést, vagy ha megmutatsz neki valamit, akkor erre a tag-re visszakattintva a folytatni.

Tehát: cink.hu/gyerekeknek. Jó böngészést mindenkinek!

/KĂ©p: Fortepan/