Szervusztok kedves gyerekek! Na j√≥ nem is. Szervusztok kedves sz√ľlŇĎk! Biztos ti is tal√°ltok m√°r olyan klassz dolgot a Cinken, amit sz√≠vesen megmutattatok volna a gyermeketeknek, de sajnos pont egy zombil√°b vagy egy cicis animgif k√∂z√© esett az √©dib√©di nyuszis vide√≥? Itt a megold√°s!

Ezent√ļl - ha esz√ľnkbe jut - felc√≠mk√©zz√ľk azokat a tartalmakat, amik szerint√ľnk gyerekbar√°tak. Azt √≠rjuk r√°juk, hogy GYEREKEKNEK. Ez nem csak annyit jelent, hogy nincs benne cs√ļnyas√°g, hanem hogy mondjuk a Laci vagy az √©n gyerekeimnek √©rdekes lenne. Ilyen szempontb√≥l egy remek k√©tflekkes publicisztika, vagy m√≥k√°san szatirikus politikai glossza is gyermekellenes, sz√≥val ez nem egy porn√≥- √©s erŇĎszakfilter lesz. (Ez a poszt p√©ld√°ul egy√°ltal√°n nem gyerekbar√°t, sz√≥val nem is lesz rajta ilyen c√≠mke.)

A k√∂telezŇĎ cukis√°gok mellett, tudom√°ny, meg vicces vide√≥, meg n√©zd m√°r milyen √©rdekes iz√© ez is lesz benne. Sz√≥val tess√©k innen ind√≠tani a gyerekkel a b√∂ng√©sz√©st, vagy ha megmutatsz neki valamit, akkor erre a tag-re visszakattintva a folytatni.

Advertisement

Tehát: cink.hu/gyerekeknek. Jó böngészést mindenkinek!

/Kép: Fortepan/