Halott√°l m√°r vicceset? L√°tatlanban mondom, hogy az fogh√ļz√°s volt a Lambordzs√≠ni vide√≥klipj√©hez k√©pest. Az Andy Vajna-korszak legjobb magyar filmjelenet√©vel!

√Ėnmag√°ban, √ļgy √©rtem, minden hang n√©lk√ľl is a kort√°rs vide√≥kult√ļra fontos alkot√°sa lenne a Lashe Shave egy√ľttes Lamborghini c√≠mŇĪ sl√°ger√©hez k√©sz√ľlt vide√≥klip elsŇĎ 1 perc 31 m√°sodperce. (A l√°that√≥s√°gi mell√©nyes FŇĎhŇĎs ekkor nyeri el kukap√≥keren a D√∂rzs√∂lt Faszi Lambordzs√≠nij√©t.) Hanggal viszont egyszerŇĪen √∂r√∂kbecsŇĪ mestermŇĪ sz√ľletett.

Szomjas Gy√∂rgy valaha √©rezte a mŇĪfajt, √©s erre, azt hiszem, ŇĎ maga is b√ľszke lenne.

Advertisement

Az egyelŇĎre n√©vtelen rendezŇĎ fergetegesen bizony√≠tja, hogy puszt√°n k√©t j√≥l eltal√°lt ut√≥szinkronhanggal eljuthatunk ak√°r a Holdig. Vagy a hangos, √∂nfeledt kacag√°sig.

A FŇĎhŇĎst meghallva azonnal ki- √©s megk√©sz√ľltem, de annyira, hogy k√©ptelen vagyok eld√∂nteni, a NagymenŇĎ t√©nyleg Tunyacs√°p hangj√°n besz√©l-e.

Advertisement

A roma pop tov√°bbra is a magyar zene-, vide√≥- √©s popkult√ļra egyik cs√ļcs√°gazata! Minden regiszterben mag√°val ragad√≥ mŇĪv√©szet ez, de a legjobb tal√°n az, amikor humoriz√°lnak.

Be√°llok a Shell-k√ļtra, jaj / Ezer√∂t√©rt tankolok majd!