Legalábbis én nem tudom máshogy meghatározni azt, hogy a tolmácsával válaszoltat meg kérdéseket.

ByeAlex tegnap tov√°bbjutott az Eurov√≠zi√≥ elŇĎd√∂ntŇĎj√©n, gratul√°lunk neki. EttŇĎl m√©g musz√°j megeml√≠teni, hogy Alex m√©g mindig k√©pes a kapit√°lis p√∂csfejs√©gre, egy hete p√©ld√°ul a fesztiv√°l hivatalos interj√ļj√°ban meg sem erŇĎlteti mag√°t, hogy v√°laszoljon egy k√©rd√©sre, hanem azt √°tpasszolja a tolm√°cs√°n√°k.

A sv√©d riporter arra k√≠v√°ncsi, hogy mennyire el√©gedett a dal√°nak a hangszerel√©s√©vel, ebbŇĎl a k√∂vetkezŇĎ minip√°rbesz√©d alakul ki Alex √©s a tolm√°cs k√∂z√∂tt:

- Most azt k√©rdezi, hogy √∂r√ľl√∂k-e hogy itt vagyok, vagy valami ilyesmi?

- (tolm√°cs a riporternek angolul) Azt k√©rdezed, hogy mennyire √∂r√ľl a hangszerel√©snek? M√°rmint a dalnak mag√°nak, zeneileg?

- (Alexnek) Hogy a zenéd hogy tetszik neked...

- A saját zeném?

- Igen.

- Azt kedvelem.

√Čs itt kezd a tolm√°cs bele abba a v√°laszba, amit Alexnek kellett volna elmondania, hogy nagyon el√©gedett a dallal, nagyon √∂r√ľl, hogy itt lehet, nagyon szereti a dal√°t, meg a Zoohacker-remixet is, amit elŇĎ fog adni itt. Csak h√°t ebbŇĎl ByeAlex egy b√ľd√∂s kukkot sem mondott. √Črtem √©n, hogy f√°raszt√≥ h√ľlyes√©gekre v√°laszolni, meg nem kell mindenkinek a vil√°g minden nyelv√©n besz√©lŇĎ Pandacs√∂ki Boborj√°nnak lenni, de ha k√©rdeznek valamit, arra illik v√°laszolni, nem csak somolyogni.

Amit egy√©bk√©nt a m√°sodik k√©rd√©stŇĎl kedve meg is tesz.