Lázár János eddig megosztó személyiség volt, de kifejezetten értelmesnek tűnt. Most adott egy nagyinterjút a Magyar Hírlapban, ami olyan, mintha alufólia-sisakkal a fején beszélne a világot chemtraillel mérgező ufókról. Isten irgalmazzon Magyarországnak és készítsük be a popcornt!

Most már hivatalos, hogy létezik buzilobbi, és ezt először a magyar kormány második embere mondta ki.

Advertisement

A világot titkon behálózó és a legnagyobb kormányokat is a háttérből mozgató buzilobbiról eddig csak figyelemre ácsingózó gyűlölködők, szexuális frusztrációtól szenvedők, hibbant prédikátorok és stokk bolondok nyilatkoztak komolyan. Most azonban megjelent egy interjú a Hírlapban, amiben az újságíró mint az Információs Hivatalt felügyelő kormánytagot kérdezte Lázárt először arról, milyen volt a magyar hírszerzés munkája idén. Majd ezt kérdezte a magyar titkosszolgálat felügyelőjétől:

Mi áll az amerikaiak Magyarországra kifejtett nyomásgyakorlása mögött?

És Lázár, még mielőtt bármilyen más gazdasági vagy politikai okot sorolna, megmondja a frankót. A buzik állnak mögötte. Íme:

Őrület, megyek is dobni egy seggest a Szabadság térre!

Ha azt hinnéd, hogy ezt nem lehet fokozni, a kormány eddig hülyének nem, csak tőkefelhalmozónak tűnő csillaga pár kérdéssel később gyakorlatilag egy az egyben rekonstrulálta a Tanú című film legendás poénját, amikor a koncepciós perben Pelikán Józsefnek be kell vallania, hogyan vette át az ürgebőrbe varrt üzeneteket a jugoszláv békaemberektől. Lázár ugyanis leleplezi azt az amerikai összeesküvést is, hogy az amcsik román tényfeltáró újságírók segítségével készítik fel a magyar netes újságírókat. Jól hangzik, mi?

Advertisement

Akkor most elmesélem, hogy mennyi az igazságtartalom Lázár Fóliasisak János zakkant vádjaiban. Az Átlátszó szervezett egy workshopot 2013 (!) októberében körülbelül 20 érdeklődő előtt, amin Paul Radu román oknyomozó újságíró beszélt arról, milyen adatbányászati módszerek segíthetik a riportereket korrupciós ügyek leleplezésében. Radu létrehozott egy weboldalt, ami segítséget nyújt a világ bármely részén kutakodó oknyomozóknak, ha szövevényes korrupciós ügyeket akarnak felgöngyölíteni. Hát ez a Nagy Összeesküvés Magyaroszág ellen. Az mondjuk cuki, hogy a Lázár vezette magyar titkosszolgálat ennyire figyeli a magyar sajtó önképzőköreit.

Advertisement

Bodoky Tamás Átlátszó-főszerkesztő remekül összefoglalta az érzéseit a Cink kérdésére:

összesen 1 workshop volt 2013ban, kb 20 résztvevővel, ha ezzel hozzájárultunk a rendszer megdöntéséhez, akkor nagyon hatékonyak vagyunk

Advertisement

Na, Lázár nyilatkozatának ennyi az igazságtartalma.

Share This Story

Get our newsletter