L√°z√°r J√°nos eddig megoszt√≥ szem√©lyis√©g volt, de kifejezetten √©rtelmesnek tŇĪnt. Most adott egy nagyinterj√ļt a Magyar H√≠rlapban, ami olyan, mintha aluf√≥lia-sisakkal a fej√©n besz√©lne a vil√°got chemtraillel m√©rgezŇĎ uf√≥kr√≥l. Isten irgalmazzon Magyarorsz√°gnak √©s k√©sz√≠ts√ľk be a popcornt!

Most m√°r hivatalos, hogy l√©tezik buzilobbi, √©s ezt elŇĎsz√∂r a magyar korm√°ny m√°sodik embere mondta ki.

A vil√°got titkon beh√°l√≥z√≥ √©s a legnagyobb korm√°nyokat is a h√°tt√©rbŇĎl mozgat√≥ buzilobbir√≥l eddig csak figyelemre √°csing√≥z√≥ gyŇĪl√∂lk√∂dŇĎk, szexu√°lis frusztr√°ci√≥t√≥l szenvedŇĎk, hibbant pr√©dik√°torok √©s stokk bolondok nyilatkoztak komolyan. Most azonban megjelent egy interj√ļ a H√≠rlapban, amiben az √ļjs√°g√≠r√≥ mint az Inform√°ci√≥s Hivatalt fel√ľgyelŇĎ korm√°nytagot k√©rdezte L√°z√°rt elŇĎsz√∂r arr√≥l, milyen volt a magyar h√≠rszerz√©s munk√°ja id√©n. Majd ezt k√©rdezte a magyar titkosszolg√°lat fel√ľgyelŇĎj√©tŇĎl:

Mi áll az amerikaiak Magyarországra kifejtett nyomásgyakorlása mögött?

√Čs L√°z√°r, m√©g mielŇĎtt b√°rmilyen m√°s gazdas√°gi vagy politikai okot sorolna, megmondja a frank√≥t. A buzik √°llnak m√∂g√∂tte. √ćme:

Advertisement

Ňźr√ľlet, megyek is dobni egy seggest a Szabads√°g t√©rre!

Ha azt hinn√©d, hogy ezt nem lehet fokozni, a korm√°ny eddig h√ľly√©nek nem, csak tŇĎkefelhalmoz√≥nak tŇĪnŇĎ csillaga p√°r k√©rd√©ssel k√©sŇĎbb gyakorlatilag egy az egyben rekonstrul√°lta a Tan√ļ c√≠mŇĪ film legend√°s po√©nj√°t, amikor a koncepci√≥s perben Pelik√°n J√≥zsefnek be kell vallania, hogyan vette √°t az √ľrgebŇĎrbe varrt √ľzeneteket a jugoszl√°v b√©kaemberektŇĎl. L√°z√°r ugyanis leleplezi azt az amerikai √∂sszeesk√ľv√©st is, hogy az amcsik rom√°n t√©nyfelt√°r√≥ √ļjs√°g√≠r√≥k seg√≠ts√©g√©vel k√©sz√≠tik fel a magyar netes √ļjs√°g√≠r√≥kat. J√≥l hangzik, mi?

Advertisement

Akkor most elmes√©lem, hogy mennyi az igazs√°gtartalom L√°z√°r F√≥liasisak J√°nos zakkant v√°djaiban. Az √Ātl√°tsz√≥ szervezett egy workshopot 2013 (!) okt√≥ber√©ben k√∂r√ľlbel√ľl 20 √©rdeklŇĎdŇĎ elŇĎtt, amin Paul Radu rom√°n oknyomoz√≥ √ļjs√°g√≠r√≥ besz√©lt arr√≥l, milyen adatb√°ny√°szati m√≥dszerek seg√≠thetik a riportereket korrupci√≥s √ľgyek leleplez√©s√©ben. Radu l√©trehozott egy weboldalt, ami seg√≠ts√©get ny√ļjt a vil√°g b√°rmely r√©sz√©n kutakod√≥ oknyomoz√≥knak, ha sz√∂vev√©nyes korrupci√≥s √ľgyeket akarnak felg√∂ngy√∂l√≠teni. H√°t ez a Nagy √Ėsszeesk√ľv√©s Magyarosz√°g ellen. Az mondjuk cuki, hogy a L√°z√°r vezette magyar titkosszolg√°lat ennyire figyeli a magyar sajt√≥ √∂nk√©pzŇĎk√∂reit.

Bodoky Tam√°s √Ātl√°tsz√≥-fŇĎszerkesztŇĎ remek√ľl √∂sszefoglalta az √©rz√©seit a Cink k√©rd√©s√©re:

√∂sszesen 1 workshop volt 2013ban, kb 20 r√©sztvevŇĎvel, ha ezzel hozz√°j√°rultunk a rendszer megd√∂nt√©s√©hez, akkor nagyon hat√©konyak vagyunk

Advertisement

Na, L√°z√°r nyilatkozat√°nak ennyi az igazs√°gtartalma.