This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Buzgó a román sportújságról: primitív, sötét lelkű, cujkagőzös, elmebeteg, senkiházi, aljas

Illustration for article titled Buzgó a román sportújságról: primitív, sötét lelkű, cujkagőzös, elmebeteg, senkiházi, aljas

Kiborult a Nemzeti Sport főszerkesztője a román Pro Sporton. A Pro Sport szombaton, a Valcea-Győr női kézi meccs előtt olyan fotósorozattal gerjesztette a hangulatot, amin híres román női sportolók köcsögösködnek Görbicz Anita mezével, köztük két olimpiai bajnok. Nicoleta Grasu olimpiai hatodik súlylökő pedig konkrétan megtapossa azt.

Advertisement

Buzgó valamiért nem azt a taktikát választotta, hogy visszafogottan rögzíti, a lelátókon azt az ellenfelet szokták különösen gyalázni akitől félnek, hanem belement a köpködőversenybe, és gyalázkodó jelzősorozattal esett a román kollégáknak. Az biztos, hogy a lelátói szellemhez az ő megoldása áll közelebb, és egy szitkozódópárbajnál kevés szórakoztatóbb dolog létezhet egy sportújságban. Hiszen mi lehet ironikusabb annál, mint hogy dagadó erekkel, cujkázva-elmebetegezve figyelmeztetünk valakit az európai normák betartására?.

Share This Story

Get our newsletter