Busta rajongója jól megmondta Puzsérnak, csak ne kapjon fekete pontot!

Illustration for article titled Busta rajongója jól megmondta Puzsérnak, csak ne kapjon fekete pontot!

“Én meg a testvéreim szétbaszunk, te csicska, páva kutya! Megeszed a gecimet!” – mondták az ismert médiaprovokátornak egy plázában. Ki nem találod, mi lett a sztori vége!

Advertisement

Elnézést, gyorsan be kell gépelnem ezt a posztot, mert késésben vagyok a Real Trill Ovi nyitóünnepségéről.

Illustration for article titled Busta rajongója jól megmondta Puzsérnak, csak ne kapjon fekete pontot!
Advertisement

Igen, mint a mellékelt példából is látszik, a magyar média egyik kedvenc sportja még mindig a Mr Busta műgengszter-rapper alsós, felsős és nagycsoportos rajongóin való viccelődés. A 444-es Ács Dani a műfaj mestere, de most kiderült, hogy Puzsérnak is megy a dolog.

Advertisement

De még mennyire!

Ez ráadásul sokkal jobban áll neki, mint amikor simán gyalázza Bustát, mint itt:

Bármilyen bizarr is: ami harminc évvel ezelőtt Halász Judit volt és a “Micimackó”, tizenöt éve Papp Rita és a “Hápi Kacsa”, az ma Mr. Busta és a “Pitbull”. Aztán amint egy valóban börtönviselt csávó ezt kellő keménységgel számon kéri rajta, neki máris nem ér a neve, össze-vissza mutogat a haverjaira, úgy a gatyájába kulázik, hogy csak annyit kér, hadd ne legyen mostantól gengszter-rapper, lesz ő akkor szimplán rapper. Csak hagyják békén, hadd gyűjtögesse tovább a gyerekkezek által generált YouTube-kattintásokat.

Advertisement

Azzal együtt, hogy személy szerint nem vagyok meggyőződve arról, hogy a plázabéli eset ebben a formában megtörtént-e egyáltalán. De egy rapháborúban az igazság tényleg a 77. szempont.

Share This Story

Get our newsletter