√Čn mindent √©rtek, csak azt nem, hogy mi√©rt kellett kett√©v√°gni a pin√°t, ha m√°r porn√≥sorozatot posztol az ember? Magyar√≥si "G√©pember" Csaba bloggert p√©ld√°ul v√©gk√©pp meg√©rtem, egy f√°raszt√≥ nap d√©lut√°nj√°n, amikor az ember m√°r 8 √≥r√°ja rajong egy gy√°rt√≥ term√©kei√©rt, melyik√ľnk ne nyitn√° meg sz√≠vesen a porn√≥ablakot? √Čn a "k√©jv√°gy√≥ puma elcs√°b√≠tja az alb√©rletet keresŇĎ ornitol√≥gusl√°nyt" tematik√°j√ļ vide√≥kat szeretem, de sokan buknak a v√©konyka csajok megd√∂ng√∂l√©s√©t bemutat√≥ fot√≥sorozatokra is, nincs ezzel semmi baj. A recsk√°z√°s sokkal ŇĎsibb f√©rfisport, mint a foci.

Azt is √©rtem, hogy a "Heti Apple-csaj" elporn√≥sod√°sa szimpla v√°laszreakci√≥ az Apple = buziterm√©k g√ļnyol√≥d√°sra, b√°r a dacos porn√≥posztol√°snak van egy olyan hangulata, mintha Magyar√≥si G√©pember tetŇĎtŇĎl talpig bŇĎrcuccban, szegecses csukl√≥szor√≠t√≥ban √©s bŇĎr kapit√°nysapk√°ban jelenne meg ez Internet Hungaryn.

Ha v√©gign√©zz√ľk a legut√≥bbi csajos poszt k√©peit, azokb√≥l pont annyi van lev√°gva, hogy pontosan l√°tsz√≥djon, mi t√∂rt√©nik Tiffany Thompson mindzs√°j√°val √©s -ban, de m√©gsem az eg√©sz l√°tsszon, csak egy kis darabk√°ja. A bejegyz√©s am√ļgy is zseni√°lis, a szerzŇĎ, mint valami titokban lov√°szfi√ļkat k√ļrogat√≥ t√©v√©pr√©dik√°tor, azon sajn√°lkozik, hogy egy ilyen gy√∂ny√∂rŇĪ sz√©p, j√≥raval√≥ csaj mi√©rt porn√≥zik.

Advertisement

De ha m√°r porn√≥, az Appleblog mi√©rt nem merte v√°llalni? Vagyis ha m√°r v√°llalta, akkor mi√©rt ijedt meg a pina l√°tt√°n, √©s mi√©rt v√°gta kett√©? Ez √≠gy hirdetŇĎbar√°tabb? 15 sz√°zal√©k pina m√°r nem is pina? Ezernyi k√©rd√©s, amiktŇĎl annyira kik√©sz√ľltem, hogy idegess√©gemben k√©nytelen vagyok gyorsan megnyitni egy incognito windowt.