Futás Béláné mindenkit lehagy, pillanatnyilag ő a kedvenc jelöltünk a választásokra. De hol maradnak a jobboldali hülyenevűek?

Advertisement

Futás Béláné hetedik kerületi jelölt nem akárki, hanem a Hernád utcai Baross általános iskola igazgatóhelyettese, aki három évvel ezelőtt a kerületi iskolabezárási botrány középpontjába került. Több szülő ugyanis azzal vádolta, hogy az ő kavarása is benne volt abban, hogy az önkormányzat nem az akkor még általa vezetett Barosst, hanem az annál több elsőst felvevő Janikovszkyt szüntette meg.

„Szerintem is menjünk oda minél többen, és borítsuk a bilit Futás Béláné elvtársnő nyakába. Ne itt a Facebookon lőjük el a puskaporunkat, hanem ott rohanjuk le a vén banyát. Összefekszik a Fidesszel, hogy a Hernád helyett a Janikovszkyt zárják be, és utána még van pofája eljátszani az üldözöttet. Innen üzenem, hogy a jövő hétfő nem lesz a kedvenc napja"

Ezt posztolta ki a Facebookra a botrány csúcsán a megszüntetett iskola szülői szervezetének elnöke, akit Futás emiatt rohanvást beperelt.

(A fotót köszönjük Róbertnek és kollégáinak!)

Share This Story

Get our newsletter