Budapesten dug√≥k √©s t√∂m√©nytelen facebook kontent, a Pilisben a kellemes hŇĪvŇĎsben piknikezŇĎk, Esztergomban t√∂ketlen tin√©dzserek √©s egy √°z√≥ kar√°csonyfa a Dun√°ban.

Lehet, hogy Esztergomban nincs korz√≥z√°s, de k√ľl√∂n√∂sebb p√°nik sincs. T√ļl vannak a nehez√©n, √©s mivel minden kor√°bbin√°l magasabb ideiglenes g√°takat h√ļztak, sokan meg is √ļszt√°k. Ahol pedig eleve nem volt g√°t, ott persze el, de a sz√©p kil√°t√°s √©s az alacsony telek√°r/alternat√≠v enged√©lyeztet√©s j√°r n√©mi kock√°zattal.

√Čs mivel a Suzuki is meg√ļszta egy kisebb r√©tnyivel, minden bizonnyal a gazdas√°g is rendben lesz:

Advertisement

A j√∂vŇĎ nemzed√©k√©nek alkalmass√°ga mondjuk kiss√© aggaszt, mert az al√°bbi k√©pen l√°that√≥ pocsoly√°n h√°rom tin√©dzser nem mert √°thajtani MTB-vel. Szinte biztos vagyok benne, hogy az ilyesmi a kilencvenes √©vekben m√©g kiss√© leharcolt BMX-ekkel is ment a k√∂lyk√∂knek, de nyilv√°n √∂rvendetes, hogy a maiakat az Xbox felelŇĎss√©gre is nevelte.

Pesten ek√∂zben zajlik a m√≥ka, √ļgyhogy ideje magunkba √∂nteni egy kis pale ale-t.

Advertisement

A leg√ľgyesebbek majd akkor √©rnek a cs√ļcsra, amikor a foly√≥, p√°r √©v m√ļlva meg j√∂hetnek az anekdot√°k, hogy any√°dat egy homokzs√°kon...