Ez a felismerés volt Rooney bokszolós gólörömének és a Manchester United feltámadásának a legfontosabb hozadéka.

A h√©tv√©gi focifordul√≥ legviccesebb momentuma egy√©rtelmŇĪen Wayne Rooney K. O. g√≥l√∂r√∂me volt, amellyel a Sun √°ltal kisziv√°rogtatott bokszol√≥s vide√≥ra utalt: ezen ŇĎ √©s volt klubt√°rsa, Phil Bardsley bokszolnak Rooney konyh√°j√°ban, √©s ut√≥bbit ki√ľtik.

ErrŇĎl a vide√≥r√≥l sz√≥lt minden az angol bulv√°rsajt√≥ban a napokban, a j√°t√©kos pedig √≠gy reag√°lt, amikor ber√ļgta csapata harmadik g√≥lj√°t a Tottenhamnek.

A meccs az√©rt is √©rdekes, mert ez volt az elsŇĎ olyan Louis van Gaal kinevez√©se √≥ta, hogy a csapat t√©nyleg j√≥l j√°tszott ‚Äď nem f√ľggetlen√ľl tal√°n att√≥l sem, hogy a holland nem tudta betuszkolni az eltiltott Di Mari√°t √©s a s√©r√ľlt van Persie-t a kezdŇĎbe, √©s n√©lk√ľl√ľk eg√©sz j√≥ csapat √°llt √∂ssze.

Advertisement

Az egyik legjobb elemzŇĎ, Michael Cox a felt√°mad√°s okair√≥l √≠rt cikk√©t olvasgatva azt√°n hamar figyelmes lettem a fenti, magyar vonatkoz√°s√ļ kommentfolyamra a Guardianen. Mivel a hazai k√∂zv√©lem√©nyt mindenn√©l jobban foglalkoztatja a h√≠r√ľnk a nagyvil√°gban, l√°ssuk, mirŇĎl sz√≥l!

Az eredeti kommentelŇĎ kifejezi √∂r√∂m√©t, ami√©rt BudapestrŇĎl visszat√©rve √©lvezheti azt a h√°rom dolgot, amiben r√©gen volt r√©sze, a maszturb√°l√°st, a te√°z√°st √©s a j√≥l j√°tsz√≥ Man Unitedet.

Mire valaki megk√©rdezi, mi√≥ta tilos a faszver√©s Magyarorsz√°gon, √©s ezt egy sz√∂rnyŇĪ sz√≥viccel is megkontr√°zza valaki (pester = zaklat, szek√°l), m√≠gnem az eredeti kommentelŇĎ megoldja a rejt√©lyt: az√©rt nem tudott maszturb√°lni, mert egy √°gyban aludt egy iskolat√°rs√°val.

Advertisement

Nem tudom, minek kellene t√∂rt√©nnie m√©g a h√©ten ahhoz, hogy enn√©l jobb sz√≠nben tŇĪnhess√ľnk f√∂l a nemzetk√∂zi sajt√≥ban.