This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Budapesten betiltották az önkielégítést

Ez a felismerés volt Rooney bokszolós gólörömének és a Manchester United feltámadásának a legfontosabb hozadéka.

Advertisement

A hétvégi fociforduló legviccesebb momentuma egyértelműen Wayne Rooney K. O. gólöröme volt, amellyel a Sun által kiszivárogtatott bokszolós videóra utalt: ezen ő és volt klubtársa, Phil Bardsley bokszolnak Rooney konyhájában, és utóbbit kiütik.

Erről a videóról szólt minden az angol bulvársajtóban a napokban, a játékos pedig így reagált, amikor berúgta csapata harmadik gólját a Tottenhamnek.

Advertisement

A meccs azért is érdekes, mert ez volt az első olyan Louis van Gaal kinevezése óta, hogy a csapat tényleg jól játszott – nem függetlenül talán attól sem, hogy a holland nem tudta betuszkolni az eltiltott Di Mariát és a sérült van Persie-t a kezdőbe, és nélkülük egész jó csapat állt össze.

Illustration for article titled Budapesten betiltották az önkielégítést
Advertisement

Az egyik legjobb elemző, Michael Cox a feltámadás okairól írt cikkét olvasgatva aztán hamar figyelmes lettem a fenti, magyar vonatkozású kommentfolyamra a Guardianen. Mivel a hazai közvéleményt mindennél jobban foglalkoztatja a hírünk a nagyvilágban, lássuk, miről szól!

Az eredeti kommentelő kifejezi örömét, amiért Budapestről visszatérve élvezheti azt a három dolgot, amiben régen volt része, a maszturbálást, a teázást és a jól játszó Man Unitedet.

Advertisement

Mire valaki megkérdezi, mióta tilos a faszverés Magyarországon, és ezt egy szörnyű szóviccel is megkontrázza valaki (pester = zaklat, szekál), mígnem az eredeti kommentelő megoldja a rejtélyt: azért nem tudott maszturbálni, mert egy ágyban aludt egy iskolatársával.

Nem tudom, minek kellene történnie még a héten ahhoz, hogy ennél jobb színben tűnhessünk föl a nemzetközi sajtóban.

Share This Story

Get our newsletter