Illustration for article titled Budapest: tovább a berlini úton

Hogy az lesz-e, az másik kérdés, mindenesetre a városban újabb olyan klub nyílik, amely jófajta elektronikus tánczenét ígér.

Advertisement

A sort tavasszal a LÄRM kezdte a Fogas Házban, aztán a nyitás decemberre tervező Tesláról már én is írtam itt, most pedig a Room 8 lesz az új a sorban.

Persze ezek a klubok nem pont ugyanabban a ligában játszanak, hiszen a Tesla ezer fős befogadóképessége nyilván egész más programot kínál majd, mint a másik kettő klub, amelyek két-háromszáz főt bírnak majd el.

Advertisement

A Room 8 a Király u. 8. szám alatt, az egykori Minyon Bár helyén nyit majd november 14-15-én, miközben már javában zajlik a hírverés is a klub körül: ennek keretében a Room 8 majdani rezidens DJ-i egy budai élelmiszerboltban játszottak, hátuk mögött amolyan Boiler Room-osan megjelenítve a közönséget.

Live streaming video by Ustream

A klub house disco irányvonalat ígér, valamint családias légkört, és semmiképpen sem a romkocsmás vonalat szeretné továbbvinni. A konkrétumokról egyelőre annyit tudni, hogy a nyitóbulin a nu disco-vonalon mozgó Acos Coolkas és The Revenge játszanak majd a rezidensek mellett.

Advertisement

Az biztos, hogy a jelek arra utalnak, Budapesten nemcsak Aviciire van igény: az idén ősszel teltházas buli volt a Trentemoller, a Caribou és Tycho fellépése is, és vélhetően az Electronic Beats is népszerű lesz, James Blake-kel és James Holdennel.

Share This Story

Get our newsletter