Oké, a drón szó talán túlzás, de a quadcopter hülyén nézne ki a címben. A lélegzetelállítót még tartom, így még sosem láthattad a fővárost, pedig annyiféleképpen mutatták már meg mások.

Még az ilyenkor kötelező pátoszos, zongorás karácsonyi zene sem tudja agyonvágni, hogy ilyen szögekből nem nagyon lehetett látni a várat, a zikkuratot, az állatkertet, a hidakat, meg a Nemzeti Színházat sem, ami egyébként ezen a felvételen kifejezetten úgy néz ki, mint egy James Bond-főgonosz főhadiszállása. Azt kicsit sajnálom, hogy nem ment be a kamera a Madách térre vagy mondjuk a Gozsdu környékére, meg az is kár, hogy nem készült éjszakai felvétel, de ezt azért meg lehet érteni, mégse akarja az ember, hogy a milliós készüléke fennakadjon egy alig látható kalózparabolán.

A quadcopter egyébként egy négyrotoros, távirányításos helikopter, de ne kérdezzetek több technikai információt róla, mert lövésem sincs a részletekről.

Ezt a videót a quadcopter.hu készítette, szóval akár lehet reklám is, bár a legjobban egyértelműen Budapest jön ki belőle.