This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Budapest a hipszterfőváros? Jézusmáriám!

A La Carmina nevű utazós blogger eljött Budapestre, nagyjából két napra és a Business Insideren már azt kürtöli szét az egész világnak, hogy az a világ hipszterfővárosa. És még be sem tette a lábát Újlipótvárosba! Sokkoló videó!

Advertisement

Olyan kicsiből hoz ki olyan elképesztően nagy mondatokat, hogy Kumin Ferenc is megnyalná a tíz ujját. A Sziget a magyar Burning Man-fesztivál? És mondta már bárki a Burning Manra, hogy az az amerikai Sziget? Tényleg a Zara Hotel az egyik legnagyobb látnivalónk? Biztos, hogy pont lángost kell kóstoltatni szegény lánnyal? Biztos a Túró Rudi a legjobb példája a magyar gasztronómiára? Tudja vajon, hogy a Mission: Impossible 4. pályaudvaros jelenetét nem a Keletinél forgatták, hanem Prágában, és csak egy messzi helikopteres felvételen látszik? A legnagyobb dili az éjszakai életünkben tényleg az, hogy lehet répát venni a Szimplában? Megannyi kérdés, amire nem találok választ ebből a videóból:

[Business Insider via 444]

Share This Story

Get our newsletter