Brutálisan gyilkolt a forgatáson a legendás hiphopproducer

Illustration for article titled Brutálisan gyilkolt a forgatáson a legendás hiphopproducer

Épp az NWA-ről forgattak filmet, amikor Suge Knight begőzölt két stábtagra. Ebédidőben követte őket, majd odavissza áthajtott rajtuk a kocsijával, az egyikük meghalt.

Advertisement

The Game, Ice Cube and Dr. Dre is szerepelnek a Straight Outta Compton című filmben, ami a legendás NWA gengszterhiphop-együttes történetét meséli el.

Erre a forgatásra nézett ki Suge Knight, a legendás hiphopproducer, a Death Row Records alapítója. Egyelőre kissé homályosak a beszámolók, de a a börtönviselt, a műfajnak megfelelően agresszív Knight összeveszett az egyik színésszel és egy másik stábtaggal, aminek a vége az lett, hogy az egyikük meghalt, a másikuk pedig súlyos állapotban kórházban fekszik.

Advertisement

Először arról volt szó, hogy a veszekedés után Knight el akart hajtani, és rükvercben elütötte a férfiakat. De a Los Angeles Times beszámolója szerint sokkal súlyosabb volt a helyzet: a veszekedés után a két fickó elment ebédelni egy közeli hamburgerezőbe, ahová Kinght követte őket, majd a parkolóban elütötte a két férfit, akiken a szemtanúk szerint rükvercben is áthajtott a piros pickupjával, majd lelépett a színről.

Knight vezette 1996-ben azt a kocsit, amiben meggyilkolták Tupac Shakurt. Többször ítélték el különféle erőszakos húzásaiért, egyszer 9 év börtönre, amiből letöltött négyet, majd később vissza kellett mennie, mert összevert egy parkolóőrt. Tavaly augusztusban Chris Brown partiján, egy West Hollywood-i bárban hatszor meglőtték.

Advertisement

Nem tudni, hogy Knightnak mi köze volt a filmhez, elképzelhető, hogy Dr Dre miatt nézte meg a forgatrást, akivel annak idején együtt alapították a Death Rowt.

Egy 55 éve színész a helyszínen meghalt, 51 éves társának sérüléseiről nem tudni, milyen súlyosak. Knight ügyvédje azt mondta, hogy ügyfelét megtámadták és menekülés közben ütötte el a férfiakat.

Advertisement

(via gawker)

Share This Story

Get our newsletter