Budapest legnagyobb trollja vagy legextr√©mebb gazdagja? Vagy csak mi vagyunk t√ļl prolik? Fantasztikus rendel√©st kapott ma egy bring√°sfut√°r-c√©g: kellett venni√ľk egy hom√°rt a Big Fishn√©l, √°t kellett vinni√ľk egy luxus√©tterembe megs√ľtteni, majd f√∂ltekerni vele a Sv√°b-hegyre, hogy a Titokzatos MegrendelŇĎ j√≥t eb√©delhessen.

Ezer k√©rd√©s mer√ľl f√∂l. Ennyi√©rt mi√©rt nem ment el taxival az √©tterembe? √Āgyban fekvŇĎ beteg? Dolgozik vadul? De mi√©rt nem volt j√≥ neki az √©tterem hom√°rja, mi√©rt kellett a Big FishbŇĎl hozni? Ki az, akinek egy luxushely hajland√≥ megs√ľtni egy m√°shol vett hom√°rt? Nekem egyszer volt olyan szerencs√©m, hogy amikor a Pink√°n horg√°sztunk, √©s fogtunk k√©t piszt√°ngot, J√°k k√∂zel√©ben egy panzi√≥ban megs√ľt√∂tt√©k nek√ľnk, √©s csak a k√∂ret √°r√°t sz√°molt√°k fel. A Nagyk√∂r√ļt az √ļj Pinka? Vagy t√©nyleg az lenne, amit Eszpee gyan√≠t, hogy valaki durv√°n megvicceli a haverj√°t?

Ezernyi k√©rd√©s, amikre p√°r perc vagy √≥ra m√ļlva megkapjuk a v√°laszt, a fut√°r ugyanis m√©g √ļton van. Amint kik√©zbes√≠tette, √ļjra jelentkez√ľnk!