This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bringás futárral rendelt homárt luxusétteremből

Illustration for article titled Bringás futárral rendelt homárt luxusétteremből

Budapest legnagyobb trollja vagy legextrémebb gazdagja? Vagy csak mi vagyunk túl prolik? Fantasztikus rendelést kapott ma egy bringásfutár-cég: kellett venniük egy homárt a Big Fishnél, át kellett vinniük egy luxusétterembe megsütteni, majd föltekerni vele a Sváb-hegyre, hogy a Titokzatos Megrendelő jót ebédelhessen.

Advertisement

Ezer kérdés merül föl. Ennyiért miért nem ment el taxival az étterembe? Ágyban fekvő beteg? Dolgozik vadul? De miért nem volt jó neki az étterem homárja, miért kellett a Big Fishből hozni? Ki az, akinek egy luxushely hajlandó megsütni egy máshol vett homárt? Nekem egyszer volt olyan szerencsém, hogy amikor a Pinkán horgásztunk, és fogtunk két pisztángot, Ják közelében egy panzióban megsütötték nekünk, és csak a köret árát számolták fel. A Nagykörút az új Pinka? Vagy tényleg az lenne, amit Eszpee gyanít, hogy valaki durván megvicceli a haverját?

Ezernyi kérdés, amikre pár perc vagy óra múlva megkapjuk a választ, a futár ugyanis még úton van. Amint kikézbesítette, újra jelentkezünk!

Share This Story

Get our newsletter