Illustration for article titled Bréking: vetkőző ukrán nők akcióztak Grani kommentelő lépcsőházában!

Még jó, hogy nem a lakásában! Már reggel kaptam linket Gasparus kommentelőtől, hogy mi zajlott megint a Kotyelnyicseszkaja part Sztálin-tornyában, de akkor azt mondtam, mióta ennyire híresek lettek, nem szívesen posztolok a Femenről. Na de aztán jöttek a fejlemények!

Advertisement

Elöljáróban el kell mondanom, hogy Moszkvában, Oroszország fővárosában a mai napon helyhatósági választásokat tartottak. Az egyik szavazókört a hét híres sztálini felhőkarcoló egyikének egyik lépcsőházában rendezték be, pont ott, ahol (most annyira belterjes leszek, mint talán még soha, pedig máskor is szokásom) Grani, a Cink egyik legismertebb, legnépszerűbb, legviccesebb, legidegesítőbb, legharciasabb, legbarátságosabb, leghülyébb, legokosabb (nem kívánt törlendő) kommentelője bérel lakást.

Illustration for article titled Bréking: vetkőző ukrán nők akcióztak Grani kommentelő lépcsőházában!
Advertisement

Na és pont itt tartotta fontosnak három ifjú nő, hogy vetkőzéssel és ukrán nemzetiszín mellekkel zavarja meg a voksolás olajozott folyamatát! Az első hírek arról szóltak, hogy a hasonló dolgairól elhíresült Femen bontakozott ki megint, de a szervezet csakhamar tiltakozó nyilatkozatot adott ki. Ami tény: a lányokat – akik közül minimum ketten ukrán állampolgárok – elhurcolták és őrizetbe vették.

Ugyanez a felhőkarcoló volt az mellesleg, amelynek tetejére néhány héttel ezelőtt femászott néhány aktivista, és kék-sárgára mázolta a hegyében ékeskedő aranyszín csillagot.

Advertisement

Grani szíves emailes közlése: a ma reggeli eseményeket sajnos nem látta, mert az idő tájt éppen a Cink olvasásával és kommentelésével volt elfoglalva. Hogy mi ebből a tanulság?

Share This Story

Get our newsletter