Bréking: vetkőző ukrán nők akcióztak Grani kommentelő lépcsőházában!

Még jó, hogy nem a lakásában! Már reggel kaptam linket Gasparus kommentelőtől, hogy mi zajlott megint a Kotyelnyicseszkaja part Sztálin-tornyában, de akkor azt mondtam, mióta ennyire híresek lettek, nem szívesen posztolok a Femenről. Na de aztán jöttek a fejlemények!

Elöljáróban el kell mondanom, hogy Moszkvában, Oroszország fővárosában a mai napon helyhatósági választásokat tartottak. Az egyik szavazókört a hét híres sztálini felhőkarcoló egyikének egyik lépcsőházában rendezték be, pont ott, ahol (most annyira belterjes leszek, mint talán még soha, pedig máskor is szokásom) Grani, a Cink egyik legismertebb, legnépszerűbb, legviccesebb, legidegesítőbb, legharciasabb, legbarátságosabb, leghülyébb, legokosabb (nem kívánt törlendő) kommentelője bérel lakást.

Advertisement

Na és pont itt tartotta fontosnak három ifjú nő, hogy vetkőzéssel és ukrán nemzetiszín mellekkel zavarja meg a voksolás olajozott folyamatát! Az első hírek arról szóltak, hogy a hasonló dolgairól elhíresült Femen bontakozott ki megint, de a szervezet csakhamar tiltakozó nyilatkozatot adott ki. Ami tény: a lányokat – akik közül minimum ketten ukrán állampolgárok – elhurcolták és őrizetbe vették.

Ugyanez a felhőkarcoló volt az mellesleg, amelynek tetejére néhány héttel ezelőtt femászott néhány aktivista, és kék-sárgára mázolta a hegyében ékeskedő aranyszín csillagot.

Advertisement

Grani szíves emailes közlése: a ma reggeli eseményeket sajnos nem látta, mert az idő tájt éppen a Cink olvasásával és kommentelésével volt elfoglalva. Hogy mi ebből a tanulság?

Share This Story