El ne indulj korizni! Kint van a csajom a gyerekekkel, a frissen felújtott rendszer nem bírja, a jeget víz lepte el, a vendégek háborognak.

Öt perc alatt az egész család elázott, hasonlóan a városligeti Műjégpálya összes vendégéhez, a rendszer ugyanis nem fagyaszt rendesen, a jeget emiatt olyan mély víz borítja, hogy a fékezésektől az is elázik, aki el sem esett. A jegyet ennek ellenére kiadják, minden figyelmezetetés nélkül, így a vendégek csak a pályára kiérve szembesülnek a valósággal.

Advertisement

A dolog azért is súlyos, mert a jégpálya vezetői már a nap elején tisztában lehettek a rossz jégminőséggel, amikor ugyanis reggel megnéztem a mai nyitvatartást, ott szerepelt a weboldalon a figyelmeztetés, hogy a délutáni nyitvanatartás a szokás négy helyett csak ötkor kezdődik. De azt nem volt képük odaírni, hogy a pocsék, elárasztott jég miatt. A gyerekek hálistennek marhára élvezik, hogy azonnal csuromvizesek lettek, de aki nem ilyen hidegálló, az vigyázzon!

Imola szerint olyan kétcentis, egyöntetű vízréteg bortja az eleve igen hepehupás jeget. A vendégek azért is háborodtak fel, mert azt csak a sor kiállása után közölték mindenkivel, hogy bár a weboldalon az szerepl, hogy a délelőtti nyitvatartás 2-kor ér véget, azt időközben délután egyre módostották.