Miut√°n a Tumblren √©szrevettem, hogy Fekete P√°k√≥ olyat posztolt a hivatalos rajong√≥i oldal√°ra, mintha Londonba emigr√°lna, azonnal √≠rtam egy √ľzenetet, hogy t√©nyleg arr√≥l van-e sz√≥. Arra nem is sz√°m√≠tottam, hogy a v√°lasz ennyire dr√°mai lesz, ugyanis az der√ľlt ki, hogy m√©diafregoliember nincsen meg. A k√ľldŇĎ nem maga P√°k√≥, hanem a menedzsere, Diramerj√°n Artin. √ćme a zaklatott √©s agg√≥d√≥ v√°lasz√ľzenet:

Szia! P√°k√≥ menedzsere vagyok, Diramerj√°n Artin. Sz√≠vesen meg√≠rn√°m a v√°laszt, de a dolog engem is meglepet√©sszerŇĪen √©rt. Sok minden volt, fŇĎk√©nt a mag√°n√©let√©ben, ami P√°k√≥t errefel√© terelhette, de m√©g bar√°tk√©nt sem eml√≠tette, hogy komolyan gondolkodna errŇĎl. Pl√°ne, hogy vannak k√∂telezetts√©gei, √©s lek√∂t√∂tt fell√©p√©sei, amiket musz√°j lenne elŇĎbb teljes√≠tenie. Koordin√°torak√©nt egyelŇĎre azt sem tudom megmondani, hogy mi, vagy ki √°ll em√∂g√∂tt, mert pillanatnyilag √©n sem tudom el√©rni P√°k√≥t, pedig napi kapcsolatban vagyunk √©s ha m√°snak nem is nekem mindig felvette a telefont. Szerintem nagy baj van √©s agg√≥dom is.

A mag√°n√©leti ok feltehetŇĎleg az lehet, hogy P√°k√≥ j√≥ ideje hadakozik a volt nŇĎj√©vel k√∂z√∂s gyerek√ľk, Bence l√°that√°sa miatt.

Update:

Röviddel azután, hogy élesítettem ezt a posztot, azt a hírt kaptam, hogy Pákó életjelt adott, azt mondja, elutazott, és hogy minden rendben van vele, bár a telefonját továbbra sem veszi fel.

EbbŇĎl az m√©g nem der√ľlt ki, hogy akkor Angli√°ba, vagy m√°shov√° utazott P√°k√≥, de amint kider√ľlt, megint friss√≠tek!

Advertisement

Most v√°laszolt a menedzser, ŇĎ sem tudja, hogy hov√° utazott az √ľgyfele, de val√≥sz√≠nŇĪnek tartja, hogy Londonba. Ňźr√ľlet!