This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bréking: Meglett az eltűnt Vágó Gábor!

Baljóslatú cikkben írta meg az előbb az Index, hogy hétfő óta nem találják az LMP mikroblogger- képviselőjét, akiről sem a pártja, sem az ismerősei nem tudnak semmit azóta. A cikk eléggé ijesztő hangulatú, Vágó nem jelent meg a parlamentben, pedig szavazások voltak, majd egy sajtótájékoztatón is más vett részt helyette. A cikk gyászos hangvételét kapásból annak tulajdonítottam, hogy Vágó vasárnap este feltűnően kiütve jelent meg az alkotmánymódosítás elleni tüntetésen a Várban, ahogy ez ezen az Index-videón (6:50 táján), illetve az abból készült animgifen is jól látszik.

Advertisement

Amennyire hirtelen utána tudtunk nézni, annyira azért nem lehetett durva az eltűnés, hiszen Vágó kedden este 7 felé még frissítette a hivatalos Facebook-oldalát. Egy tumblrező ismerőse szerint kedd este 7 után válaszolt egy magánüzenetre. Aztán, amikor már a Tumblr mikrobloggerei is igazán megijedtek volna, Vágó jelentkezett, és az alant látható üzenettel tisztázta, hogy él. Alakulóban az első magyar önpusztító rock and roll-politikus legendája!

Illustration for article titled Bréking: Meglett az eltűnt Vágó Gábor!
Advertisement

[animgif by reszegbroker]

Share This Story

Get our newsletter