This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Bréking: már Hajdú Péter is rájött, hogy a fideszesek az igazi kommunisták

Az élet a legnagyobb politológus. Munkaügyi ellenőröket küldött a polgármester Hajdú éttermére, mert tőle vették a szülők az ebédet a moslék iskolai menza helyett.

Turai elvtárs és ezt így, hogy??

Ezzel a kiszólással, vagyis a saját excsaja hülye mondatából lett népszerű fordulattal zárja Facebook-bejegyzését Hajdú, akit vendéglátósként csapott meg a fideszes komcsimozdony füstje.

Advertisement
Illustration for article titled ​Bréking: már Hajdú Péter is rájött, hogy a fideszesek az igazi kommunisták

A tévésnek Törökbálinton van étterme Lájk néven, innen rendelt jó pár szülő meleg ebédet a gyerekének, mert a közeli Bálint Márton iskolában ehetelen a menzakaja. Ez nem tetszett a helyi polgármesternek és bár erre joga nincsen, megtiltotta az akciót az iskolaigazgatón keresztül. Majd, hogy Hajdú is értse, munkaügyi ellenőrök jelentek meg a Lájkban. Hsünk ekkor világosodott meg politológiailag. Hajdú Péternek jó reggelt kívánunk! Egyébként tényleg nem létezik annál nagyobb komcsiság, mint megakadályozni az állampolgárok egyéni vagy csoportos kezdeményezéseit, ez tényleg ugyanaz a kategória majdnem, mint a magántulajdon elvétele vagy a szabad mozgás korlátozása.

Advertisement

(via 444)

Share This Story

Get our newsletter