This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bréking: itt a Bubi prototípusa? A Király utcában állt egy darabig, aztán berakták egy taxiba és nyoma veszett. FRISSÍTVE a BKK magyarázatával!

Illustration for article titled Bréking: itt a Bubi prototípusa? A Király utcában állt egy darabig, aztán berakták egy taxiba és nyoma veszett. FRISSÍTVE a BKK magyarázatával!

Kilián Zsolt osztotta meg velem Twitteren a fenti képet. Bár ő is erősen kérdőjelezte az állítást, de hát mi más is lenne ez, mint a BUBI (vagyis a budapesti bérbringarendszer) egyik eleméről egy fotó, amiről gőzöm sincs, hol készülhetett. Ha nem tudnád, mi az, kattints ide, ahol az is kiderül, hogy 2014-ben indul és nagyon jó lesz! (Azt azért hozzátenném, hogy 2011-ben kellett volna elindulnia.)

Advertisement

Hopp most válaszolt:

Advertisement

FRISSÍTVE - A BKK elképesztő gyorsasággal reagált posztunkra a Facebookon:

A BKK központja előtt ma lencsevégre kaptak egy bubi-kerékpárt, így aztán hamar találgatások kezdődtek. A magyarázat az, hogy a bubi közbeszerzési eljárása jelenleg is folyik, ma is tárgyalási nap volt és a képen látható mintabiciklit az egyik ajánlattevő hozta el. Tehát ez még nem a kiválasztott rendszer egyik első biciklije, hanem a versenyben lévő szállítók egyikének mintakerékpárja. A tendert várhatóan júniusban zárjuk, utána lesz végleges, milyen típusú biciklik érkeznek a bubi keretében Budapestre. További részletek a projektről: bkk.hu/bubi

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter