This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

BRÉKING! Gérard Depardieu beszállt a szegedi Fidesz-kampányba

Illustration for article titled BRÉKING! Gérard Depardieu beszállt a szegedi Fidesz-kampányba

Az ellenzéki főpolgármester-casting után kezdtem azt hinni, hogy az önkormányzati választások előtti kampányban ennél jobb dolog már biztosan nem történhet. Óriásit tévedtem. A Szegedma helyi fideszes lap óriásit brékingelt tegnap, kolosszális fotókkal.

Advertisement

Gérard Depardieu putyinista francia színész beszállt a szegedi Fidesz kampányába, nevezetesen Kothencz János polgármester-jelölttel kezelt, őt támogatja. Még több nemzetközi nevet a helyi politikába!

Az utóbbi időben megemberesedett színész már jó ideje Magyarországon tartózkodik, a Szegedi Szabadtéri Színpad Háry Jánosában játssza Napóleon szerepét. Eddig is tudtuk, hogy (bár a budapesti konyháról nincs jó véleménnyel) rajong a szegedi halászléért és a magyar néplélekért, de az teljesen új fejlemény, hogy a rezsicsökkentést vagy a gazdasági szabadságharcot sem veti meg.

Advertisement
Illustration for article titled BRÉKING! Gérard Depardieu beszállt a szegedi Fidesz-kampányba

A szombati előadás előtt Depardieu Kiss-Rigó László püspökkel is találkozott, ezután kávézott Kothencz János fideszes polgármester-jelölttel. A fideszes szegedma így számolt be a történtekről:

Kötetlenül, jó hangulatban beszélgettek emberekről, politikáról, közéletről, Franciaországról, Magyarországról, Szegedről, egyházról, sportról, művészetről. Depardieu határozottan kijelentette, nagyon drukkol Kothencz János sikeréért az október 12-én esedékes polgármester-választáson, reméli, hogy lehetőséget kap tervei megvalósítására.

Advertisement

Tényleg nem tudom, mi jöhet még ezután. Mivel vághatna vissza a baloldal? Ideröptetik a szcientológus Tom Cruiset, aki a baloldali jelölttel ráz kezet a New York-Tel Aviv-Jókai utca tengely nevében? Adam Sandler mondjuk ringbe szállhatna Depardieu ellen? Mindenképpen nézzétek végig a képeket a szegedma cikkében, kivétel nélkül zseniálisak.

Share This Story

Get our newsletter