This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Bréking: Gazda Albert lett a Cink szerkesztője

Illustration for article titled ​Bréking: Gazda Albert lett a Cink szerkesztője

Igen, az indexes és origós meg jéghokis meg boros Gazda Albertről van szó.

Szuper egy év volt, amíg írtam és szerkesztettem is a Cinket, de a dolog szerkesztős része azért inkább olyan volt, mintha agyat próbáltam volna műteni. Mivel én írni szeretek, nem szerkeszteni meg sebészkedni. De ezennel, hála istennek, vége a pusztakezes agyműtéteknek, a Gawker Media ugyanis leigazolta az Origo legutóbbi főszerkesztőjét, az Index főszerkesztő-helyettesét és többszörös rovatvezetőjét.

Advertisement

Így e pillanatban belőle, Klág Dávidból, Orosz Péterből és belőlem áll a szerkesztőség, és ki tudja, hol a vége. Az e pillanatban úgy értendő, hogy G. A. most az előbb írta alá a szerződését, a gyakorlatban február 17-étől a krútagja.

Blogszerkesztő lesz, vagyis abszolúte fog írni is, miközben soha nem látott módon szervezetté teszi a blog életét. Tőlem legalábbis tuti biztos senki sem látott olyasmit.

Advertisement

Ami engem illet, továbbra is posztolok, mintha fizetnének érte, de ezentúl sokkal több lehetőségem lesz eljárni mindenféle helyszínekre, tudósítani, riportozni, sőt szélsőséges esetben akár tényeket is feltárni, bár a tények ritkán okoznak örömet az embernek.

Ennyi volt a bejelentés, zengjen a régen minden jobb volt! Bár most az a helyzet, hogy nemsokára minden még annál is sokkal jobb lesz.

Advertisement

Gazda Albert a fenti kép jobb oldalán látható.

Share This Story

Get our newsletter