This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bréking! A kormány sikeresen vívta meg a nulladik világháborút

Illustration for article titled Bréking! A kormány sikeresen vívta meg a nulladik világháborút

A kommunisták, Gyurcsány és Libajnai azt sulykolták évtizedeken keresztül, hogy két világháború volt, az első 1914 és 18, a másik 39 és 45 között. A polgári kormány azonban leszámolt ezzel a tudjuk kinek hasznos népbutítással, és kimondta, amit minden magyar ember jól érzett a szíve mélyén. Hogy bizony volt ott egy eltitkolt világháború. Az igazságot a kormány a Nemzeti Összetartozás Napjáról szóló webkikötőben mondta ki:

A Magyar Országgyűlés 2010. évi XLV. törvénye a Nemzeti Összetartozás melletti tanúságtételről június 4-ét, a második világháborút magyar részről lezáró trianoni békediktátum aláírásának a napját a Nemzeti Összetartozás Napjává nyilvánította. 1920. június 4-én a Versailles melletti Nagy-Trianon palotában ránk kényszerített döntés értelmében a vesztes központi hatalmak oldalán harcoló Magyar Királyság területének mintegy kétharmadát elcsatolták.

Advertisement

Az igazi első - a komcsik kedvéért mondjuk azt, hogy nulladik - világháborúban a Cink információi szerint egyszerű médiafogyasztókból verbuvált népfelkelő egységek vonultak hadba a PR-esek, kormánytanácsadók, krziskommunikátorok, kampányfőnökök és beszédírók antantja ellen. Az utolsó sajtóközleményig tartó, eszeveszett harc négy kontinensen folyt, utóbbiak végül csúfos vereséget szenvedtek, de megesküdtek, hogy egyszer még bosszút állnak. Úgy tűnik, eljött az idejük.

Share This Story

Get our newsletter