Brazil prostituált az olvasóilevél-nyárson

Illustration for article titled Brazil prostituált az olvasóilevél-nyárson

Ha az ember közönségnek ír, leveleket fog kapni olvasóitól. Ezek zöme összeesküvés-elmélet, laudáció vagy pontosítás – illetve Magyarországon ezeken kívül zsidózás és buzizás –, de időnként igazi ínyencségekbe is bele lehet futni. Bele is futottam.

Advertisement

Tavaly nyárig én tudósítottam európai témákról autós társoldalunknak, a Jalopniknak, így a Forma–1-ről is (amikor épp érdekes volt). 2009 végén írtam egy posztot a brazil nagydíjról, ahol Jenson Button megnyerte a világbajnokságot, erre reagált az olvasó, fedje nevét a feledés jótékony homálya:

Helló, kösz a király cikket Jensenről és az F1 világbajnokságról, ő és a Brawn végre csináltak valamit amire mi britek büszkék lehetünk. Na mindegy, az jutott eszembe, hogy hátha tudsz valamit arról a pletykáról, hogy Jensen és az apja nyársra húztak egy brazil prostituáltat néhány éve. Ha nem ismered a nyársra húzást mint kifejezést, azt jelenti hogy a csaj letenyerel és letérdel és az egyik csávó elölről csinálja, a másik hátulról. Megköszönném ha meg tudnád erősíteni vagy cáfolni a pletykát, fogadtam rá pár sörben.

Köszi, üdv

A pletykát sajnos sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudtam.

Fotó: Loozrboy

Share This Story

Get our newsletter