Ha az ember k√∂z√∂ns√©gnek √≠r, leveleket fog kapni olvas√≥it√≥l. Ezek z√∂me √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©let, laud√°ci√≥ vagy pontos√≠t√°s ‚Äď illetve Magyarorsz√°gon ezeken k√≠v√ľl zsid√≥z√°s √©s buziz√°s ‚Äď, de idŇĎnk√©nt igazi √≠nyencs√©gekbe is bele lehet futni. Bele is futottam.

Tavaly ny√°rig √©n tud√≥s√≠tottam eur√≥pai t√©m√°kr√≥l aut√≥s t√°rsoldalunknak, a Jalopniknak, √≠gy a Forma‚Äď1-rŇĎl is (amikor √©pp √©rdekes volt). 2009 v√©g√©n √≠rtam egy posztot a brazil nagyd√≠jr√≥l, ahol Jenson Button megnyerte a vil√°gbajnoks√°got, erre reag√°lt az olvas√≥, fedje nev√©t a feled√©s j√≥t√©kony hom√°lya:

Hell√≥, k√∂sz a kir√°ly cikket JensenrŇĎl √©s az F1 vil√°gbajnoks√°gr√≥l, ŇĎ √©s a Brawn v√©gre csin√°ltak valamit amire mi britek b√ľszk√©k lehet√ľnk. Na mindegy, az jutott eszembe, hogy h√°tha tudsz valamit arr√≥l a pletyk√°r√≥l, hogy Jensen √©s az apja ny√°rsra h√ļztak egy brazil prostitu√°ltat n√©h√°ny √©ve. Ha nem ismered a ny√°rsra h√ļz√°st mint kifejez√©st, azt jelenti hogy a csaj letenyerel √©s let√©rdel √©s az egyik cs√°v√≥ el√∂lrŇĎl csin√°lja, a m√°sik h√°tulr√≥l. Megk√∂sz√∂nn√©m ha meg tudn√°d erŇĎs√≠teni vagy c√°folni a pletyk√°t, fogadtam r√° p√°r s√∂rben.

K√∂szi, √ľdv

A pletyk√°t sajnos sem megerŇĎs√≠teni, sem c√°folni nem tudtam.

Fotó: Loozrboy