Illustration for article titled Botrány a reklámadó miatt

Hallottátok, hogy milyen jó kis botrány tört ki a reklámadó miatt? Akkora, hogy Simicska Lajos vállalkozó (55) valósággal beszólt Orbán Viktor miniszterelnöknek (51), de elég alaposan. Na mindegy, olvassátok el a 444 reggeli lapszemléjét, én is ezt tettem az elmúlt két percben.

Advertisement

Egyébként érdekes, hogy a Magyar Nemzet ilyen visszafogott, de nem úgy, hogy meglepő, vagy valami, hiszen éppen erre számítottam. Semmit nem lehet és nem is szabad elkapkodni.

Advertisement

Az elkapkodás napja a tegnapi nap volt, péntek, február hatodika.

Ja, és még olvassátok el a vs.hu összefoglalóját arról, hogy a Fidesz miért és hogyan nem fogja kommentálni a Simicska-ügyet, és hogy innen már nincsen visszaút.

Advertisement

Az egyik kedvenc idézetem:

Aki ismeri Lajost, tudja, hogy nem egy cizellált figura, bármikor elküld bárkit a kurva anyjába.

Advertisement

A másik, ami egyébként sokkal fontosabb:

"El fogják zárni a pénzcsapokat, egyre kevesebb pályázaton fognak majd nyerni a hozzá közel álló cégek, a Fideszben tudják, hogy roppantsák meg a birodalmát" – fogalmazott forrásunk, aki szerint innen már nincs visszaút, mert egy miniszterelnökről ilyen hangnemben nem lehet nyilatkozni.

Advertisement

Ehhez annyit tennék hozzá, hogy amúgy lehet nyilatkozni bárkiről bármilyen hangnemben, csak annyi, hogy van, aki megjegyzi. Egy életre, ahogy mondani szokás.

Share This Story

Get our newsletter