This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bokros Lajos: “Ha-ha-ha-ha. Sőt: há-ha-há!”

Illustration for article titled Bokros Lajos: “Ha-ha-ha-ha. Sőt: há-ha-há!”

Az ismert politikusban a jelek szerint eltört valami, és csodás kirohanással tette boldoggá a Facebook népét. Íme, itt az Ómagyar Mária-siralom remixe, a Lajos-siralom!

Advertisement

A nap középkori ízű magyar költője egyértelműen Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom elnöke, méghozzá azzal a fordulattal, hogy:

a Fidesz által fizetett faragatlan fiatalok

A Fidesz által fizetett faragatlan fiatalok úgy kerültek a képbe, hogy Bokros szerint ők tüntettek a háza előtt 2012 novemberétől 2013 márciusáig a nap 24 órájában. A rendőrség cinkos támogatásával mindezt! De hogy ne csigázzalak tovább, íme az Ómagyar Mária-siralom remixe, az Újmagyar Lajos-siralom:

Szabad-e zavarni a szomszédokat?

2012 novemberétől 2013 március végéig a Fidesz által fizetett faragatlan fiatalok a nap 24 órájában, tehát éjjel és nappal folyamatosan tüntettek a házam előtt. Nem csupán tüntettek, hanem ott táboroztak lakókocsival és mobilvécével. Szemeteltek, a kert elé köpték a fogmosó- és lábvizet, eldobálták a csikkeket. Gyakran becsöngettek, belekötöttek a szomszédokba, üvöltöttek, zaklattak és igyekeztek megfélemlíteni a családot. Nem sikerült.

Mindezt rendőri segédlettel! Engedélyük tüntetni csak reggel 8 és este 8 között volt. Este 8 után többször kihívtuk a rendőröket, akik persze sohasem jöttek ki este 8 után, hanem mindig csak abban az időszakban, amikor ők maguk engedélyezték a tüntetést. A T. Rendőrség tehát nyilvánvalóan együttműködött a tüntetőkkel!

Feljelentésünk nyomán sem a Rendőrség, sem a Központi Nyomozó Főügyészség nem talált semmiféle törvénysértést. Hosszú és “alapos” nyomozás után az ügyet végleg lezárták.

Orbán háza előtt eddig nem lehetett tüntetni, mert az zavarta volna a szomszédok nyugalmát. Ha-ha-ha-ha. Sőt: há-ha-há!

Orwell írja: minden állat egyenlő, de vannak még egyenlőbbek. Fennen ragyog a jogállam és a demokrácia mai Magyarországon.

Bokros Lajos

elnök

Modern Magyarország Mozgalom

Share This Story

Get our newsletter