This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bocs, hogy annyira örültél a gólomnak, hogy lyukat ütöttél a plafonba!

Illustration for article titled Bocs, hogy annyira örültél a gólomnak, hogy lyukat ütöttél a plafonba!

Az Ipswich játékosa kifizeti a kárt, amit a gólja felett érzett örömében okozott a szurkoló.

Advertisement

A hétvégén rendezték az angol másodosztály harmadik feljutó helyéért folyó rájátszás odavágóit, melyek egyike mindjárt egy patinás párosítás a két kelet-angliai rivális, az Ipswich és a Norwich között. Az első meccs 1-1-es döntetlennel zárult, a döntés tehát a következő hétvégére maradt.

A meccsen a vendég Norwich szerzett vezetést, de alig pár perccel később Paul Anderson, a hazaiak szélsője egyenlített, aminek egy, a meccset tévén követő szurkoló annyira örült, hogy jókedvében lyukat ütött a bérelt lakása plafonjába.

Advertisement
Illustration for article titled Bocs, hogy annyira örültél a gólomnak, hogy lyukat ütöttél a plafonba!

A 25 éves Ross Morgan ki is tweetelte a kárról és a sebes ökléről készült fotókat, és igencsak meglepődött, amikor Anderson reagált rájuk, méghozzá felajánlotta, hogy kifizeti a javítás árát.

Advertisement

“Csak azért küldtem el neki, mert viccesnek találtam a helyzetet. Erre azt válaszolta, hogy kifizeti, szerintem ez egy szép gesztus” – mondta Morgan. Az Ipswich–Norwich pár győztese a Wembleyben találkozik majd a másik ág, a Brentford–Middlesbrough győztesével, itt az első meccset a Boro nyerte 2-1-re idegenben.

(via BBC)

Share This Story

Get our newsletter