This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bob Geldof most az ebolától menti meg a világot

Szezonja van a könnyfakasztó, jótékony célú sztárparádéknak. Itt egy újabb az összes kedvencünkkel: Bonóval, Chris Martinnal, és a One Directionnel.

Advertisement

A sok-sok STÁRzenész a Band Aid harmincéves charity slágere, a Do They Know It's Christmas új verzióját énekli el Band Aid 30 néven, a cél az ebola legyőzése, és aki tenni akar érte, az itt adakozhat.

Advertisement

Aki nem ismeri fel az összes, fejhallgatót szorongató és összeráncolt homlokkal éneklő szereplőt, itt a névsor: Disclosure, Jessie Ware, Robert Plant, Bono, Chris Martin, Sam Smith, Roger Taylor, Ellie Goulding, Underworld, Sinead O'Connor, Bastille, Ed Sheeran, One Direction, Elbow, Rita Ora, Paloma Faith, Clean Bandit, Olly Murs, Seal, Jimmy Napes, Emile Sandé, Anélique Kidjo, Fuse ODG, Midge Ure.

Az eredeti Band Aid az etiópiai éhínség ellen küzdött, és a dal hatalmas sláger is lett. Ez a mostani is szép célt tűzött ki maga elé, de említsük meg, hogy az eredetinél is sokkal nagyobb giccs lett.

Advertisement

(via MusicPress Facebook)

Share This Story

Get our newsletter