Apa szív címen a postr-en vezetett blogot az a férfi, akit a volt élettársa azzal vádol, hogy megrontotta az ötéves kislányukat. Az ügy azután került be a köztudatba, hogy a Bors online verziójáról ma hirtelen leszedték a nyomtatottban is megjelent cikket, arra hivatkozva, hogy kételyeik támadtak a forrásuk hitelességéről. A forrás kizárásos alapon az anya lehetett.

A blogban a férfi, aki a Bors szerint ismert közéleti figura, a nővel való elhidegülést és szakítást részletezi. Aki szereti kihallgatni a szomszédok veszekedéseit, annak forrón ajánlom, mert olyan SMS-ekből idéz, mint

A tiéd lesz 2013 legrettenetesebb válása

vagy hogy

Nem fenyegetlek, ó dehogy, csak elmondom mi a házirend: 1-es pont: elmész te a kurva anyádba, gecire nem vagyok kíváncsi rád. 2.) te se lehetsz semmire kíváncsi, mert amikor majd csak minden második hétvégén kapsz Lilből egy keveset, a köztes időben pedig ő az új apukájával és velem a Sheycelle szigeteken múlatja az időt, akkor majd megérted mi a pálya! Ne hidd, hogy bármi jogod van hozzá, mert kibaszlak a hóra.

update: Miután ezt kiposztoltam, törölték a blog tartalmát, ami cache-elt változatban itt még elérhető.