Illustration for article titled Biztos azért bújt buborékba, mert fél az ebolától!

Nagyon vicces támadások érték az afrikai származású amerikai popsztárt, Akont, amiért egy óriási műanyag buborékban merészkedett a közönség közé Kongóban.

Advertisement

Akon még vasárnap lépett fel Gomában, és az összegyűlt hatvanezer embert azzal is megörvendeztette, hogy kigörgött tömegszörfözni a tömegbe, ám nem mindenki volt boldog.

A sajtóban ugyanis megkapta, hogy az ebola miatt bújt védőburokba - az országban eddig 42 halálesetet követelt a vírus az elmúlt fél évben (a Kongói Demokratikus Köztársaságról beszélünk).

Advertisement

Mindez csak azért vicces, mert Akon nem először használta a buborékot: ugyanúgy megcsinálta 2010-ben is ezt a trükköt, például Ausztráliában és Dubaiban is – biztos a sertésinfluenzától rettegett!

Egyébként pedig távolról sem Akon az egyetlen: a Flaming Lips énekese, elsőként Wayne Coyne közlekedett ilyen buborékban a közönségen, és teszi ezt évek óta, fontos show-elemként. De csinálta ezt már Diplo is.

Advertisement

Akon ugyan St. Louisban született, de rendszeresen visszajár Szenegálba, ahonnét a szülei származnak, és az egyik legnépszerűbb hírességnek számít Nyugat-Afrikában, de az egész világ ismeri az olyan slágereit, mint például ez.

(via Daily Mail)

Share This Story

Get our newsletter