This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bizarr fordulat a Sirály ügyében

A Király utcából kiszorított, és az előző hétvégén a Vas utcai Roham bárba költöző kutúrház/ellenzéki központ/kocsmát megint bezárták. Most nem Tarlós István, vagy a bosszuálló Fidesz, hanem a magángazdaság zárta rájuk az ajtót.

Advertisement

A Roham ugyanis egy magánkézben lévő Vas utcai házban található, a bár üzemeltetője, akivel a Sirályt működtető Marom Klub Egyesület össze akart bútorozni, a tulajtól bérli. A sirályosok csütörtökön nem tudtak bejutni a helyre, mert lecserélték a zárat , az ablakokon pedig azt a feliratot találták, hogy „Tisztelt vendégek!!! A Roham Bár bérleti jogviszonya megszűnt. A bérlemény átépítés alatt. Várható nyitás: 2013. 09. 01. Üzemeltetési igazgatóság.” A Marom képviselői megkeresték a tulajdonost, akitől megtudták, hogy a Roham üzemeltetője annyi bérleti díjjal tartozott, hogy felmondták a szerződését. A Marom felajánlotta, hogy ha kell, rendezi a tartozást, de egyelőre nem világos, hogy ez megoldást jelent-er, vagy tovább kell állniuk. A Sirály további sorsáról nyilvános fórumon döntenek péntek este 7-kor a MÜSZI-ben, a Corvin áruházban.

Share This Story

Get our newsletter