This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bill Gates szerint hiba volt a Control+Alt+Del, ő egy gombot akart

Illustration for article titled Bill Gates szerint hiba volt a Control+Alt+Del, ő egy gombot akart

Bill Gatesnek a sok pénze mellett nincsen jobb dolga, mint baklövéseket beismerni, most a Harvardon beszélt arról, hogy igazából tök hülyeség volt a Control+Alt+Del billentyűkombináció, ő ennél sokkal egyszerűbbet akart.

Advertisement

Pontosabban egy gombot, de azt az IBM billentyűzetének tervezője nem engedte. Mondjuk ha egy gomb lenne, akkor meg mindig azon panaszkodnánk, hogy folyamatosan rákönyökölünk aztán nézhetjük újra a bootolást. Meg pontosan hova került volna a Control+Alt+Del? A laptopomon egymás mellett van a backspace meg a wifi kikapcsológombja, nagyon nagy szokott lenni a dili amikor többszinten is sikerült törölnöm a munkámat.

És hogy milyen más baklövéseket ismert még be Gates? Például azt, hogy lekéstek a mobiltelefonok igazi támogatásáról, vagyis inkább elbaltázták a stratégiájukat. A nemrég leköszönő vezérigazgató, Steve Ballmer pedig nemrég azt nyilatkozta, hogy sajnálja az időt, amit a Vistával töltöttek, ahelyett, hogy a telefonokkal foglalkoztak volna.

Advertisement

[The Verge]

Share This Story

Get our newsletter