This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

NEM ​Big Money, a néma viccrepper vette el Mesterházyéktól az Összefogás nevet - frissítve

Illustration for article titled NEM ​Big Money, a néma viccrepper vette el Mesterházyéktól az Összefogás nevet - frissítve

Ogli G. sosem reppelő társa a volt monoki polgármester, Szepessy Zsolt, az Összefogás Párt alapítója.

Advertisement
Illustration for article titled NEM ​Big Money, a néma viccrepper vette el Mesterházyéktól az Összefogás nevet - frissítve

update: a fenti mondat nem igaz, így az egész poszt értelmetlenné vált. Mármint Szepessy nem azonos Big Moneyval. Mindig megvan a bukás veszélye egy hírblognál, ha átveszi valaki más információját. Ma hittem a Mandinernek, és posztot csináltam a leleplezésükből. Bár ne tettem volna. Azzal frissítették ugyanis a bejegyzésüket, hogy Ogli G.-től megtudták, Big Money egyáltalán nem Szepessy. Elnézést, óvatosabb leszek az átvételekkel.

Advertisement

Ebből még valami jó is kisülhet! Mondjuk egy igazi gyalázkodós hiphop-párbaj MC Atesz, Mixmaster Gordon, Dopeman, DJ Feri és Big Money között. Az Összefogás nevet 2009-ben alakított pártjára hivatkozva a baloldali közös listától visszakérő Szepessy Zsolt ugyanis a magyar hiphop egyik legenigmatikusabb figurája. Ogli G. partnereként szokott megjelenni a klipekben, de még kamuból sem reppel, legfeljebb beszél. Igaz, ha megszólal, nehéz elfelejteni.

Megmondom őszintén, hogy erre a jelenségrea Mandiner mai posztja nyitotta rá a szemem, azóta újabb és újabb Ogli G.-klipeket bányászok elő a Youtube-ról, és mindegyikben szerepel az Összefogás igazi elnöke, Big Money Zsolt.

Advertisement

Eszementül jó lenne egy Dopeman-Fankadeli-Big Money-tévévita, imádkozzunk együtt, hogy megtörténjen!

Big Money mindig ott feszít a spanja oldalán, például ebben a klipben is:

de a csúcs feltétlenül a Szerelmes leszel 1:25-től kezdődő rövid kis közjátéka:

Share This Story

Get our newsletter