A trafikt√∂rv√©ny egyik szerzŇĎje √©s egyben nagy kedvezm√©nyezettje, a h√≥dmezŇĎv√°s√°rhelyi v√°llalkoz√≥ S√°nta J√°nos 49 sz√°zal√©kot szerzett.

A t√∂bbs√©gi tulajdonos, egykori Simicska-bizalmasb√≥l Orb√°n-p√°rti m√©diatulajdonoss√° v√°lt Liszkay G√°bor eladta az √°ltala nemr√©g megvett √©s egyes sz√°m√ļ korm√°ny√ļjs√°gnak sz√°nt Napi Gazdas√°g egy r√©sz√©t. A valasz.hu szerint a vevŇĎ nem m√°s, mint a Continental doh√°nyc√©g tulajdonosa

Advertisement

A gy√°rt√°st√≥l a kiskerskedelmi √°rus√≠t√°son √°t a nagykerekig mindenhol √©rdekelt, a neki kedvezŇĎ t√∂rv√©nyek √°ld√°s√°t √©lvezŇĎ S√°nta L√°z√°r ismert lek√∂telezettje.

M√©diatulajdonosk√©nt m√©g nem ismert√ľk, de azt tudni lehetett, hogy mocorog benne az √≠r√≥i tehets√©g. Az ŇĎ sz√°m√≠t√≥g√©p√©n √≠rt√°k ugyanis annak idej√©n a trafikt√∂rv√©ny egyik tervezet√©t, amit az EU-nak k√ľld√∂tt el a magyar korm√°ny.

Mindek√∂zben alakul Habony √Ārp√°d m√©diac√©ge, a Modern Media Group is. Hal√≥d√≥ sajt√≥piacon ekkora mozg√°st! El nem merem k√©pzelni, mi lenne, ha a magyar m√©dia m√©g j√≥ √ľzletnek is sz√°m√≠tana. A sz√≥rakoz√°s az√©rt garant√°lt, mert a friss versenyzŇĎk nyilv√°nval√≥an kiz√°r√≥lag az √°llami hirdet√©si bev√©telekben b√≠zhatnak, azokb√≥l viszont b√°r van sok, korl√°tlan mennyis√©g az√©rt nincsen. √ćgy egy idŇĎ m√ļlva okszerŇĪen egym√°snak fognak ugrani.