Bevitték az oviba a józsefvárosi drogháborút

Úgy tűnik, hogy a VIII. kerületi önkormányzat új frontot nyitott a Kék Pont alapítvány ellen vívott harcban. Ma reggel az óvodai hirdetőtáblán döbbenten szembesültem ezzel az ostoba hirdetménnyel:

Advertisement

A teljességgel ismeretlen "ORCZY EGYESÜLET" (1089 BUDAPEST ORCZY ÚT 42. 2.em. 19.a.) felhívása nyilván érzékenyen érinti a csemetéiket féltő szülőket, akik valószínűleg kiegyenesített kaszákkal vonulnak majd a Kék Pont irodája elé, hogy visszafoglalják a VIII. kerületet a BŰNÖZŐKTŐL.

Ha netán nem lenne teljesen olvasható, itt a szöveg, ami ezen kívül egyedül a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület honlapján található még meg.

Tiszta tudattal, tiszta Józsefvárosért!

Az Orczy Egyesület 2014.január 18.-án szombaton 11 órától békés tüntetést szervez a Kék Pont Drogambulancia Irodája elé (Budapest, VIII. Magdolna u.43., Magdolna utca-Lujza utca sarok).

Arra kérünk mindenkit, hogy támogassa jelenlétével a tüntetés sikerét, ne engedjük, hogy a drogosok és eldobott tűk tovább szennyezzék kerületünket!

Tiltakozásunk tárgya, a Kék Pont Drogközpont és annak tevékenysége. Szeretnénk, ha újból tiszták lennének a Józsefvárosi közterületek és társasházak! Tiltakozunk a tűcsere program ellen, mert az nem tűcsere, hanem valójában tűosztogatás. Ide vonzza a kerületünkbe a drogosokat és a dílereket.

Ha Ön is egyetért azzal, hogy a vérrel szennyezett, fertőzött drogos tűk helye nem játszótereinken, lépcsőházainkban és óvodáink udvarán van, és Ön sem szeretné, hogy gyerekek, idős emberek, vagy bármelyikünk megszúrhassa magát, jöjjön el közénk, hogy együtt mutassuk meg:

Visszafoglaljuk kerületünket a drogosoktól és a dílerektől!

Ami igazán elképesztő, túl azon, hogy Józsefvárosban egy ártalomcsökkentő, nonprofit segítő alapítvány ellen hónapok óta folyik hatalmi eszközökkel a politikai harc, köszönhetően a szűklátókörű kerületi vezetésnek, az az, hogy egy totál a semmiből jövő egyesület kiplakátolja a korlátolt hülyeségét az óvodákban (meg még ki tudja hol), hogy belerángasson lehetőleg minél több tájékozatlan anyukát, apukát egy médiában jól tálalható megmozdulásba. Hiszen milyen jól mutatnak majd a tévében, illetve majd a jövő heti kerületi újságban a babakocsis, pocaklakós drogellenes tüntetők így a választások előtt.

Nem tudom ki és mikor hozta létre az Orczy Egyesületet – címük, adószámuk mindenestre van –, annyi biztos, hogy az óvodai hirdetőtáblán ma reggel jelent meg a hirdetésük, ezzel a negédes, Kocsis Máté főszereplésével rendezett családbarát fórumos felhívással egyetemben.

Kötelező olvasmányok a témában:

Advertisement

Share This Story