This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Betömtek még néhány lyukat a Sziget programjában

A célnak – háttérzene az egy hét együttléthez – mindegyik megfelel.

Jön megint a Major Lazer, amely korunk egyik legtöbbet foglalkoztatott, és mára eléggé el is használt dj-producere, Diplo fesztiválkedvenc projektje, meg érkezik a néhány éve nagy slágerrel berobbanó Asaf Avidan is.

Advertisement

Ami viszont számomra jelzésértékű, hogy jön a fenti videón látható, The Script nevű zenekar is, amely egy személyben testesít meg mindent, ami rossz a mai mainstream rádiópopzenében: hallgass meg egy Script-számot, és nem találsz benne elemet, amit már ne hallottál volna máshol, és ne találtad volna már gyűlöletesnek akkor is. Valahol ezért elismerésre méltó, amit ez az ír zenekar csinál – de a fiatalok biztosan szeretni fogják biztosan megtalálja majd a célközönségét.

Bejelentettek még francia lemezjátszó-bűvölőket, egy orosz house dj-t, na és egy utcaszínházat is. Pont tegnap néztem meg a trencséni Pohoda programját, és mostanra tényleg óriási lett a szakadék a full populáris Sziget és az alternatívabb szlovák fesztivál szellemisége között.

Advertisement

Utóbbin kevesebb a fellépő, de kb. ugyanannyit vagy egy kicsivel többet találtam, akiket megnéznék, igaz, ez régen is így volt. Viszont melyik ad el több belépőt? Na ugye!

Share This Story

Get our newsletter